Slovenská huspenina
Pozrite si, ako pripravujú huspeninu Jozef Mak a šéfkuchárka Ivana Havelová.
Plnená panenka podľa Karin Majtánovej
V tomto videu nám Miss Slovensko 1993, Karin Majtánová, pripravila rolády z bravčovej panenky s...
Bravčové rezne s marhuľami
Aj tak sa dá uvariť. Slovenská exotika z Nového Mesta n. /Váhom. Je to kraj...
Bravčový tokáň so zeleným hráškom
Slaninu nakrájame na malé kocky a osmažíme. Keď pustí tuk, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, ...
Bravčové karé pod čapicou
Nie, nemá vypite, ako si niekto pomyslí. Chcela som slaninu na oškvarky a masť....
Zapečené bravčové so šunkou a syrom
Toto jedlo som si v podstate vymyslela sama, nie je tam nič ťažké, len som...
Mäsová roláda v lístkovom ceste
Roláda je vhodná na nedeľný obed, pripravuje sa v rúre, je výborná:))
Bravčový bok s krémovou kapustou a pohánkou
Bravčový bok nasolíme a potrieme cesnakom, pečieme najskôr pri 90 °C 2, 5 – 3 hodiny, ...
Bůček marinovaný ve víně
Určitě skvělá inspirace třeba na Silvestra. Vyzkoušejte, u nás zmizel ze všech dobrot jako první...
Líčka s chrenovým žemľovým nákypom
Čaro domova a tradícií. Tak vyzerá najkrajšia podoba Vianoc. Spravidla nechýba kapustnica a kapor so šalátom, ale ani ďalšie jedlá,...
Bůček s obyčejnou nádivkou a klobáskou
Nával v kuchyni, vůně skořice a vanilky. Čerstvě upečené cukroví a krásně rozpálená trouba, ...
Bravčové plátky na karí
Mäsko na šťave nám veľmi chutí, preto ho rada pripravujem:)) Teraz to bolo pre zmenu na...
Bravčové plátky na hubovej podstielke so zemiakmi z jedného plechu
Náš dnešný obed :-)
Masové kuličky
Recept jsem objevila v Obrazové kuchařce Panoramy Čínská domácí kuchyně, autorky Thang Jüngling, Laděna...
Korenené mäso na kyslo
Toto mäsom robím z bravčového alebo hovädzieho mäsa, obe varianty nám chutia. Rovnako ho robím...
Pečené rebrá s javorovým sirupom
Použite javorový sirup, šťavnaté rebierka, Lagris ryžu troch farieb a Podravka grill tekutú marinádu a...
Pečená krkovička s ajvarom
Doma sme mali ajvar a mňa napadla táto kombinácia. Kto má rád ajvar si príde na...
Bravčové so skaramelizovanou cibuľou a s cesnakom
Variant so slovenskou ryžou, ale aj so zemiakovou kašou „šmakuje“ úžasne! Nedávno som túto technológiu použil...
Kotlovina
Kotlovina je ľudové jedlo, ktoré sa pripravuje predovšetkým na podujatiach, kde sa zhromažďuje obrovského množstvo...
Skoro čína s panenkou
Jeden z rozdielov medzi pravou cinou a slovenskou kuchynou je, ze cina sa robi individualne na...
Živánska
Pôvodne sa mala pripravovať v teréne, ale zlé počasie celú akciu zmarilo, tak nakoniec musela...
Bravčové ragú s cibuľkou na hrianke
Bravčovú panenku očistíme a nakrájame na tenké rezančeky.
Koleno na čiernom pive z pomalého hrnca
Doporučujem každému, určite sa dá robiť aj v pekáči, no mne tento spôsob prípravy ušetril...
Bravčové pliecko na cibuli v pomalom hrnci
Recept som našiel na bonviváni. sk, pôvodne sa pliecko pečie na plechu, ja som to...
Pikantné rebierka
Milujete rebierka, ale hľadáte nejaký nový recept na ich prípravu? Vyskúšajte náš recept a pripravte si...
Segedínsky guláš
Klasika, ktorú každý robí podľa seba, ak chcete, inšpirujte sa. Ak je pre...
Smažené bravčové koleno
Takéto koleno som prvý krát jedol v jednej hospode v malej vesničke v Českom Raji. Veľmi...