Bravčové stehno v slanine fotorecept
,,Človek miení, pán Boh mení" Pôvodne som chcel robiť moravského vrabca, lebo lúbim bramborové knedlíky s výpekom z mäsa, ale akosi mi to nevyšlo... lacnejší boli iné suroviny
porcií
príprava
na 200 °C
Suroviny
2 kg |
|
30 plátkov |
|
|
|
|
|
|
|
1/2 - 1 hlavička |
|
na podliatie |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Potrebné suroviny...
-
2
Opláchnuté mäso si pokrájame na kusy cca 4 x 4 cm a každý omotáme plátkom slaniny .... Osolíme, orascujeme, opepríme podlijeme vodou a zakryte ide do trúby 200 °C.
-
3
Po hodinke mäso obrátime.
-
4
Pridáme na platky pokrájaný cesnak a zasa zakryté do trúby.
-
5
Keď už máme mäso mäkšie ( moc nebude , je to stehno ) necháme ho v trúbe nezakryté trochu opiecť - foto neni , došla baterka.
- 6
Trvalo to dlho, ale podarilo sa - chutilo ... DOBRÚ CHUŤ
- 6
Fíha, ty, neskutočná „dobráčka“, chceš rozhodovať o tom, kto môže vyjadriť svoj názor a čo má komu chutiť? Kde v pravidlách je uvedené, že sa tu môže len podlizovať?