Soľanka

Ján Timák
z hotela Karpatia*** v Humennom, 30. marca 2017 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Soľanka Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 min
príprava
90 min
tepelná úprava

Suroviny

Postup prípravy

  1. 1

    V hrnci opražíme na bravčovej masti posekanú cibuľu, pridáme pokrájané hovädzie a bravčové mäso. Osolíme, okoreníme, pridáme mletú červenú papriku, podlejeme zeleninovým vývarom a dusíme do polomäkka.

  2. 2

    Potom pridáme na kocky nakrájanú šunku, párky, olivy a kapary. Nakoniec pridáme nožom roztlačený cesnak a podávame s kyslou smotanou a posekanou petržlenovou vňaťou.

ohodnoť recept:
Hlasovalo 7 ľudí (4,1 hviezdičiek)
Recept je zaradený do tagov:


TOPlist