Rebierka na mede a sójovej omáčke
Foto: lekorica
Zaujali ma recepty z pomalého hrnca a tak som si jeden pomalý hrniec kúpila. Neľutujem, jedlo z neho je plné chutí a perfektne dovarené. Zobraziť celý popisZaujali ma recepty z pomalého hrnca a tak som si jeden pomalý hrniec kúpila. Neľutujem, jedlo z neho je plné chutí a perfektne dovarené. Rebierka sa od kosti nádherne oddeľujú a mäsko je šťavnaté.
porcií
príprava
na 150 °C
Suroviny
1,5 kg |
|
150 ml (1 šálka) |
|
75 ml (1/2 šálky) |
|
450 g (alebo lúpané paradajky) |
|
3 strúčiky |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Rebrá si nasolíme, okoreníme a posypeme so zmiešanou zmesou papriky. Do hrnca pridáme med, sójovú omáčku, paradajkový pretlak a na jemno nakrájaný cesnak. Všetko dobre premiešame. Do tejto omáčky rukami vkladáme rebrá a pomaly ich v omáčke ponamáčame. Pomalíme na LOW 8 hodín alebo na HIGH 5 hodín. Mňamka je to neskutočná.
Veru. Velmi dobre a chutne je to.
Tak prepac.
to sa mi osvedcilo....
:-)
Pomaly hrniec je vyborny a spolahlivy pomocnik, viac sa docitate v tejto starsej diskusii
Tak tak, haniť ho môže len ten kto nevyskúšal...