Bravčové rebierka
Bravčové rebierka

Rebierka na mede a sójovej omáčke

lekorica - fotkalekorica, 26. marca 2017
Rebierka na mede a sójovej omáčke
Foto: lekorica

Zaujali ma recepty z pomalého hrnca a tak som si jeden pomalý hrniec kúpila. Neľutujem, jedlo z neho je plné chutí a perfektne dovarené. Zobraziť celý popisZaujali ma recepty z pomalého hrnca a tak som si jeden pomalý hrniec kúpila. Neľutujem, jedlo z neho je plné chutí a perfektne dovarené. Rebierka sa od kosti nádherne oddeľujú a mäsko je šťavnaté.

6
porcií
10 minút
príprava
480 minút
na 150 °C

Suroviny

1,5 kg
150 ml (1 šálka)
75 ml (1/2 šálky)
450 g (alebo lúpané paradajky)
3 strúčiky
1 ČL
1 ČL
1 ČL
podľa chuti
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Rebrá si nasolíme, okoreníme a posypeme so zmiešanou zmesou papriky. Do hrnca pridáme med, sójovú omáčku, paradajkový pretlak a na jemno nakrájaný cesnak. Všetko dobre premiešame. Do tejto omáčky rukami vkladáme rebrá a pomaly ich v omáčke ponamáčame. Pomalíme na LOW 8 hodín alebo na HIGH 5 hodín. Mňamka je to neskutočná.

    Rebierka na mede a sójovej omáčke - obrázok 1

Diskusia k receptu

regri
Ja mam tiez rada rebierka tak pooberat tie kosticky vonave jemne slane ...,stale vaham nad tym pomalym hrncom neviem,ci to nebude zase len dalsi kram do domacnosti ak mate este niekto skusenost dajte typ ked sme sa tu uz tak zisli kucharocky sikovne receptik sa mi ,,lubi,,a vyskusam aj v.rure dakujem.
lekorica
@Radox1 však si upeč v rúre. Ja s tým nemám problém. Len si spočítaj koľko kW za tých 10 hodín spáliš. Ja pečiem aj v rúre, ale keď nestíham (keďže som ešte stále pracujúca a chodievam domov neskoro) toto je pre mňa veľmi dobrý pomocník. Ušetrený čas môžem venovať mojej rodine. Nikomu neberiem a ani by som si to nikdy nedovolila zobrať pečenie v rúre.
dosa
... podla mna je to dalsi nepotrebny kram... a preto pomalym v rure,
to sa mi osvedcilo....
1x radox1