Bravčové rebierka
Bravčové rebierka

Rebierka na mede a sójovej omáčke

lekorica - fotkalekorica, 26. marca 2017
Rebierka na mede a sójovej omáčke
Foto: lekorica

Zaujali ma recepty z pomalého hrnca a tak som si jeden pomalý hrniec kúpila. Neľutujem, jedlo z neho je plné chutí a perfektne dovarené. Rebierka sa od kosti nádherne oddeľujú a mäsko je šťavnaté.

6
porcií
10 minút
príprava
480 minút
na 150 °C

Suroviny

1,5 kg
150 ml (1 šálka)
75 ml (1/2 šálky)
450 g (alebo lúpané paradajky)
3 strúčiky
1 ČL
1 ČL
1 ČL
podľa chuti
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rebrá si nasolíme, okoreníme a posypeme so zmiešanou zmesou papriky. Do hrnca pridáme med, sójovú omáčku, paradajkový pretlak a na jemno nakrájaný cesnak. Všetko dobre premiešame. Do tejto omáčky rukami vkladáme rebrá a pomaly ich v omáčke ponamáčame. Pomalíme na LOW 8 hodín alebo na HIGH 5 hodín. Mňamka je to neskutočná.

    Rebierka na mede a sójovej omáčke - obrázok 1

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
aha,mas.rura ti plnohodnotne nahradi ten pomaly hrniec.staci najlepsie tazky liatinovy-hlineny, ale aj obycajny hrniec-pekac s poklopom,teplota 80-130°,doba podla teploty 4az 10 hodin.nenazerat,ruru neotvarat!