prazdny

Peľmene s mäsovou plnkou

Hovädzie mäso

Z múky, vajec, vody a zo štipky soli vypracujeme tuhšie cesto. Vypracované cesto necháme...

prazdny

Pikantné rebierka

Bravčové mäso

Milujete rebierka, ale hľadáte nejaký nový recept na ich prípravu? Vyskúšajte náš recept a pripravte si...

prazdny

Taftely v paradajkovej omáčke

Bravčové mäso

Mäso zomelieme, pridáme strúhanku, mlieko, vajce, soľ, korenie, pretlačený cesnak a...

prazdny

Bravčové so skaramelizovanou cibuľou a s cesnakom

Bravčové mäso

Variant so slovenskou ryžou, ale aj so zemiakovou kašou „šmakuje“ úžasne! Nedávno som túto technológiu použil...

prazdny

Bravčové kotlety so zeleninou

Bravčové mäso

Bravčové kotlety s mrkvou, zelerom v kombinácii s olivovým olejom, to je tá pravá cesta...

prazdny

Bravčové ragú s cibuľkou na hrianke

Bravčové mäso

Bravčovú panenku očistíme a nakrájame na tenké rezančeky.

prazdny

Bůček marinovaný ve víně

Bravčové mäso

Určitě skvělá inspirace třeba na Silvestra. Vyzkoušejte, u nás zmizel ze všech dobrot jako první...

prazdny

Pečené rebrá s javorovým sirupom

Bravčové mäso

Použite javorový sirup, šťavnaté rebierka, Lagris ryžu troch farieb a Podravka grill tekutú marinádu a...

prazdny

Pečená krkovička s ajvarom

Bravčové mäso

Doma sme mali ajvar a mňa napadla táto kombinácia. Kto má rád ajvar si príde na...

prazdny

Bravčové mäso na orechoch a víne

Bravčové mäso

Kombinácia mäsa a orechov, zvláštna - ale funguje.

prazdny

Segedínsky guláš

Bravčové mäso

Klasika, ktorú každý robí podľa seba, ak chcete, inšpirujte sa. Ak je pre...

prazdny

Líčka s chrenovým žemľovým nákypom

Bravčové mäso

Čaro domova a tradícií. Tak vyzerá najkrajšia podoba Vianoc. Spravidla nechýba kapustnica a kapor so šalátom, ale ani ďalšie jedlá,...

prazdny

Masové kuličky

Bravčové mäso

Recept jsem objevila v Obrazové kuchařce Panoramy Čínská domácí kuchyně, autorky Thang Jüngling, Laděna...

prazdny

Špargľa vo fašírke a v šunke

Bravčové mäso

Na sezónu špargle sa vždy veľmi teším. Má osobitú chuť, zaujímavý tvar, málo kalórií...

prazdny

Bravčový bok s krémovou kapustou a pohánkou

Bravčové mäso

Bravčový bok nasolíme a potrieme cesnakom, pečieme najskôr pri 90 °C 2, 5 – 3 hodiny, ...