
Taftely v paradajkovej omáčke
Mäso zomelieme, pridáme strúhanku, mlieko, vajce, soľ, korenie, pretlačený cesnak a...

Peľmene s mäsovou plnkou
Z múky, vajec, vody a zo štipky soli vypracujeme tuhšie cesto. Vypracované cesto necháme...

Bravčové so skaramelizovanou cibuľou a s cesnakom
Variant so slovenskou ryžou, ale aj so zemiakovou kašou „šmakuje“ úžasne! Nedávno som túto technológiu použil...

Pikantné rebierka
Milujete rebierka, ale hľadáte nejaký nový recept na ich prípravu? Vyskúšajte náš recept a pripravte si...

Bravčové kotlety so zeleninou
Bravčové kotlety s mrkvou, zelerom v kombinácii s olivovým olejom, to je tá pravá cesta...

Bravčové ragú s cibuľkou na hrianke
Bravčovú panenku očistíme a nakrájame na tenké rezančeky.

Pečené rebrá s javorovým sirupom
Použite javorový sirup, šťavnaté rebierka, Lagris ryžu troch farieb a Podravka grill tekutú marinádu a...

Pečená krkovička s ajvarom
Doma sme mali ajvar a mňa napadla táto kombinácia. Kto má rád ajvar si príde na...

Bůček marinovaný ve víně
Určitě skvělá inspirace třeba na Silvestra. Vyzkoušejte, u nás zmizel ze všech dobrot jako první...

Segedínsky guláš
Klasika, ktorú každý robí podľa seba, ak chcete, inšpirujte sa. Ak je pre...

Líčka s chrenovým žemľovým nákypom
Čaro domova a tradícií. Tak vyzerá najkrajšia podoba Vianoc. Spravidla nechýba kapustnica a kapor so šalátom, ale ani ďalšie jedlá,...

Masové kuličky
Recept jsem objevila v Obrazové kuchařce Panoramy Čínská domácí kuchyně, autorky Thang Jüngling, Laděna...

Špargľa vo fašírke a v šunke
Na sezónu špargle sa vždy veľmi teším. Má osobitú chuť, zaujímavý tvar, málo kalórií...

Bravčový bok s krémovou kapustou a pohánkou
Bravčový bok nasolíme a potrieme cesnakom, pečieme najskôr pri 90 °C 2, 5 – 3 hodiny, ...