Panenka v slaninke s horčicovou omáčkou

Milan Bučko
prevádzkar Zemplínskej reštaurácie v Michalovciach, 7. júna 2017 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Panenka v slaninke s horčicovou omáčkou Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
60 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Bravčovú panenku zabalíme do natenko nakrájaných plátkov slaniny. Opečieme na oleji zo všetkých strán a nakoniec dopečieme v rúre. Potom panenku rozkrojíme na 2 časti.

  2. 2

    Suroviny na placky zmiešame a vypracujeme cesto. Z cesta vykrojíme malé krúžky a opečieme ich na oleji dozlatista. Očistenú špargľu uvaríme v osolenej vode.

  3. 3

    Uvarenú špargľu potom pečieme na panvici s rozpusteným maslom. Dochutíme soľou. Nakoniec pripravíme omáčku: Na oleji opražíme horčicu a pridáme smotanu.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist