
Pstruh po domácky
Tento recept patrí k mojim obľúbeným jedlám a preto som sa ho rozhodol zverejniť a robíme ho...

Losos na modro
Mrkvu, petržlen a zeler očistíme, cibuľu očistíme, všetko nakrájame na kúsky, vložíme do...

Štedrovečerný vegetariánsky kapor
Dcérka Lucia (14) sa prepadla do vegetariánstva. Nepomáha, že jej spoza rohu radím, že...

Pečená šťuka s paradajkami a restovanými zemiakmi
Viete, ryby sú skvelým jedlom samé o sebe. Možno ich doplniť aj rôznymi omáčkami, ...

Ryba v plechu
Tento recept je môjho manžela, ktorý ho aj pripravil. Je vášnivý rybár, preto ryba...

Pečený kapor Pivčák
Podaktorí si pripravujú rybu aj na Silvestra. Možno sa hodí tento recepis. Chuť kapra je...

Orientálna karí polievka s krevetami
Orientálnych polievok, ako táto, je nespočet a osobne si myslím, že ani nie je...

Pstruh so šalátom
Ahojte, tento recept je klasika a dokáže ho urobiť každý podľa seba. Dávam ho sem...

Šalát s údeným pstruhom
Melón rozkrojíme na polovice a semienka vyberieme. Polievkovou lyžicou melón vykrajujeme a rozložíme na taniere...

Huspenina z kapra
Kapra vykostíme a rozkrojíme na 4 časti. Do vody dáme soľ, hlavu z kapra, ...

Sviničný kapor
Mam známeho rybára chodí chytať ryby na vodnú nádrž, neďaleko mňa, ktorá sa volá Svinica....

Krémová rybia polievka
Rybie mäso vložíme do studenej vody, uvedieme do varu a pozbierame penu. Potom pridáme očistenú...

Grilovaný zubáč so zeleninou
Zubáča umyjeme, osušíme, nakrájame na 3 časti a pražíme na olivovom oleji a masle na koži asi...

Amur na paradajkovo-zeleninovom základe
Môj muž vyhral v tombole sladkovodnú rybu ktorá sa volá Amur. Je to veľká ryba a...

Pstruh z Gave
V našich končinách je to menej známa úprava pstruha, ale nesporne veľmi chutná. Recept...

Pečený pleskáč na masle s koňakom
Na dnešný sviatočný deň som pripravila vynikajúcu rybku-pleskáč... každé leto dostávam od od môjho zlatého bračeka tento...

Karas na spôsob Ráczné
Maďari mali vždy šťastné povahy, pretože zbierali plody svojej práce a potom ich varili. Ich...

Zubáč na masle so zemiakom plneným hubami
Predlohou mi bol recept http://www. kosicednes. sk/zubac-na-masle-zemiakom-plnenym- hubami/, trocha som si ho upravila podľa seba.

Losos na španielsky spôsob
Z očisteného, rozmrazeného a z kože stiahnutého, umytého, osušeného lososa nakrájame fi lé, 180 g na...

Dusená ryba na čínsky spôsob
Očistenú cibuľu nadrobno nakrájame. Čerstvé huby očistíme, nakrájame na plátky, osolíme a necháme chvíľu...

Pstruh pečený na masle s mandľami
Rada takto pripravujem pstruha. Je to rýchle a chutí to veľmi dobré.

Šalát z pangasia
Veľa je receptov na tresku šalát, tak som skúsil urobiť z pangasia. Je na nerozoznanie od...

Filé zo zubáča na maďarský spôsob
Z očisteného, vypitvaného, vykosteného a umytého zubáča nakrájame fi lé, 180 g na porciu.

Vianočný kapor s orieškami
Vianočný kapor je neodmysliteľný na našom stole. Tento rok som ho naplnila jablčkami a posypala mletými...

Zasnená ryba s citrusovou omáčkou
Rybu som nazval zasnená preto, lebo po prvom súste, keď som ju prvý raz ochutnal,...

Šťuka na hubách
Rybu očistíme a nakrájame na porcie, osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 5...

Kapor v syrovo-slaninovom cestíčku
Určitě dobrá změna pro milovníky ryb. Já ryby můžu snad na všechny způsoby, mimo vařených....

Losos po grécky
Ryby pokvapkáme citrónom, osolíme, okoreníme a prudko opečieme z oboch strán na oleji do červena....

Svätý Peter so špenátovými tagliatelle
Na panvicu dáme olej, ktorý rozohrejeme a krátko z oboch strán opečieme filet svätého Petra...

Kapor na chlebe
Recept především pro ty, kteří nemají v oblibě vybírání kostí z kapra. Po upečení nám...

Filety zapekané s paradajkami
Ryby – filety najprv marinujeme aspoň hodinu v šťave z citróna, posypeme ich korením, môžeme...

Zubáč na cukete
Je to rychle, zdrave a mimoriadne chutne jedlo aj pre nase drsnejsie polovicky. Pouzit mozme...

Pstruh na olivovom oleji
Pstruha umyjeme a osušíme, potom nasolíme bilinkovou soľou a naplníme cibuľou a bazalkou , dáme na panvicu...