
Losos na modro
Mrkvu, petržlen a zeler očistíme, cibuľu očistíme, všetko nakrájame na kúsky, vložíme do...

Kapor na zeleninovom ragú
Očistené plátky z kapra opláchneme, osušíme a hmatom skontrolujeme, či neobsahujú zabudnuté kosti. V...

Štedrovečerný vegetariánsky kapor
Dcérka Lucia (14) sa prepadla do vegetariánstva. Nepomáha, že jej spoza rohu radím, že...

Ryba v plechu
Tento recept je môjho manžela, ktorý ho aj pripravil. Je vášnivý rybár, preto ryba...

Pečená šťuka s paradajkami a restovanými zemiakmi
Viete, ryby sú skvelým jedlom samé o sebe. Možno ich doplniť aj rôznymi omáčkami, ...

Pečený kapor Pivčák
Podaktorí si pripravujú rybu aj na Silvestra. Možno sa hodí tento recepis. Chuť kapra je...

Orientálna karí polievka s krevetami
Orientálnych polievok, ako táto, je nespočet a osobne si myslím, že ani nie je...

Šalát s údeným pstruhom
Melón rozkrojíme na polovice a semienka vyberieme. Polievkovou lyžicou melón vykrajujeme a rozložíme na taniere...

Pstruh so šalátom
Ahojte, tento recept je klasika a dokáže ho urobiť každý podľa seba. Dávam ho sem...

Huspenina z kapra
Kapra vykostíme a rozkrojíme na 4 časti. Do vody dáme soľ, hlavu z kapra, ...

Sviničný kapor
Mam známeho rybára chodí chytať ryby na vodnú nádrž, neďaleko mňa, ktorá sa volá Svinica....

Krémová rybia polievka
Rybie mäso vložíme do studenej vody, uvedieme do varu a pozbierame penu. Potom pridáme očistenú...

Amur na paradajkovo-zeleninovom základe
Môj muž vyhral v tombole sladkovodnú rybu ktorá sa volá Amur. Je to veľká ryba a...

Pstruh z Gave
V našich končinách je to menej známa úprava pstruha, ale nesporne veľmi chutná. Recept...

Grilovaný zubáč so zeleninou
Zubáča umyjeme, osušíme, nakrájame na 3 časti a pražíme na olivovom oleji a masle na koži asi...

Losos na španielsky spôsob
Z očisteného, rozmrazeného a z kože stiahnutého, umytého, osušeného lososa nakrájame fi lé, 180 g na...

Dusená ryba na čínsky spôsob
Očistenú cibuľu nadrobno nakrájame. Čerstvé huby očistíme, nakrájame na plátky, osolíme a necháme chvíľu...

Pečený pleskáč na masle s koňakom
Na dnešný sviatočný deň som pripravila vynikajúcu rybku-pleskáč... každé leto dostávam od od môjho zlatého bračeka tento...

Zubáč na masle so zemiakom plneným hubami
Predlohou mi bol recept http://www. kosicednes. sk/zubac-na-masle-zemiakom-plnenym- hubami/, trocha som si ho upravila podľa seba.

Karas na spôsob Ráczné
Maďari mali vždy šťastné povahy, pretože zbierali plody svojej práce a potom ich varili. Ich...

Filé zo zubáča na maďarský spôsob
Z očisteného, vypitvaného, vykosteného a umytého zubáča nakrájame fi lé, 180 g na porciu.

Vianočný kapor s orieškami
Vianočný kapor je neodmysliteľný na našom stole. Tento rok som ho naplnila jablčkami a posypala mletými...

Šalát z pangasia
Veľa je receptov na tresku šalát, tak som skúsil urobiť z pangasia. Je na nerozoznanie od...

Zasnená ryba s citrusovou omáčkou
Rybu som nazval zasnená preto, lebo po prvom súste, keď som ju prvý raz ochutnal,...

Losos po grécky
Ryby pokvapkáme citrónom, osolíme, okoreníme a prudko opečieme z oboch strán na oleji do červena....

Šťuka na hubách
Rybu očistíme a nakrájame na porcie, osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 5...

Kapor v syrovo-slaninovom cestíčku
Určitě dobrá změna pro milovníky ryb. Já ryby můžu snad na všechny způsoby, mimo vařených....

Pstruh pečený na masle s mandľami
Rada takto pripravujem pstruha. Je to rýchle a chutí to veľmi dobré.

Svätý Peter so špenátovými tagliatelle
Na panvicu dáme olej, ktorý rozohrejeme a krátko z oboch strán opečieme filet svätého Petra...

Kapor na chlebe
Recept především pro ty, kteří nemají v oblibě vybírání kostí z kapra. Po upečení nám...

Filety zapekané s paradajkami
Ryby – filety najprv marinujeme aspoň hodinu v šťave z citróna, posypeme ich korením, môžeme...

Zubáč na cukete
Je to rychle, zdrave a mimoriadne chutne jedlo aj pre nase drsnejsie polovicky. Pouzit mozme...

Pstruh na olivovom oleji
Pstruha umyjeme a osušíme, potom nasolíme bilinkovou soľou a naplníme cibuľou a bazalkou , dáme na panvicu...

Polievka Bouillabaisse
Homára alebo langustu a kraby vyberieme z ulít. Očistené a vykostené ryby nakrájame na 8 cm...