Postup
-
1
Očistenú cibuľu nadrobno nakrájame. Čerstvé huby očistíme, nakrájame na plátky, osolíme a necháme chvíľu postáť. V rozpálenej masti opražíme cukor, pridáme pripravenú cibuľu, huby a na rezance nakrájanú šunku. Opražíme a premiešame s nastrúhaným kalerábom.
- 2
Vyčistené a vykostené ryby nakrájame na menšie kúsky, pridáme k hubovej zmesi, ochutíme rozotreným cesnakom, posypeme solamylom a trocha opražíme. Podlejeme mäsovým vývarom a všetko spolu udusíme domäkka.
- 3
Podávame s udusenou ryžou a ovocným šalátom. Podľa chuti môžeme pridať nasekanú mladú cibuľku a nakrájanú pažítku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu