Dusená ryba na čínsky spôsob

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009

Suroviny

800 g
200 g
100 g
1 KL
1 kl
2 strúčiky
1 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistenú cibuľu nadrobno nakrájame. Čerstvé huby očistíme, nakrájame na plátky, osolíme a necháme chvíľu postáť. V rozpálenej masti opražíme cukor, pridáme pripravenú cibuľu, huby a na rezance nakrájanú šunku. Opražíme a premiešame s nastrúhaným kalerábom.

  2. 2

    Vyčistené a vykostené ryby nakrájame na menšie kúsky, pridáme k hubovej zmesi, ochutíme rozotreným cesnakom, posypeme solamylom a trocha opražíme. Podlejeme mäsovým vývarom a všetko spolu udusíme domäkka.

  3. 3

    Podávame s udusenou ryžou a ovocným šalátom. Podľa chuti môžeme pridať nasekanú mladú cibuľku a nakrájanú pažítku.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: