Karas na spôsob Ráczné
šéfkuchár penziónu Villa Rosa v Dunajskej Strede, 5. mája 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Maďari mali vždy šťastné povahy, pretože zbierali plody svojej práce a potom ich varili. Ich kuchyňu preslávila chuť i pestrofarebnosť aj vďaka dvom národným Zobraziť celý popisMaďari mali vždy šťastné povahy, pretože zbierali plody svojej práce a potom ich varili. Ich kuchyňu preslávila chuť i pestrofarebnosť aj vďaka dvom národným surovinám – mletej paprike a husacej pečeni.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Do vymasteného pekáča poukladáme postupne na kolieska nakrájané varené zemiaky, feferónku, paradajky, cibuľu a na štvorčeky nakrájanú slaninu.
- 2
Rybu osolíme, dobre potrieme rascou a položíme na zeleninu. Na rybu opäť naukladáme zemiaky, feferónku, paradajky, cibuľu a slaninu.
- 3
V smotane rozšlaháme vajcia, osolíme a vylejeme na karasa, Pečieme v rúre na 180 °C 50 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu