Karas na spôsob Ráczné

Imre Bindics
šéfkuchár penziónu Villa Rosa v Dunajskej Strede, 5. mája 2014
Karas na spôsob Ráczné
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Maďari mali vždy šťastné povahy, pretože zbierali plody svojej práce a potom ich varili. Ich kuchyňu preslávila chuť i pestrofarebnosť aj vďaka dvom národným Zobraziť celý popisMaďari mali vždy šťastné povahy, pretože zbierali plody svojej práce a potom ich varili. Ich kuchyňu preslávila chuť i pestrofarebnosť aj vďaka dvom národným surovinám – mletej paprike a husacej pečeni.

4
porcie
30 minút
príprava
50 minút
na 180 °C

Suroviny

1 ks
1 kg
100 g
5 ks
3 ks
2 ks
1 ks
400 ml
1 PL
1 PL
1 čl




Postup

  1. 1

    Do vymasteného pekáča poukladáme postupne na kolieska nakrájané varené zemiaky, feferónku, paradajky, cibuľu a na štvorčeky nakrájanú slaninu.

  2. 2

    Rybu osolíme, dobre potrieme rascou a položíme na zeleninu. Na rybu opäť naukladáme zemiaky, feferónku, paradajky, cibuľu a slaninu.

  3. 3

    V smotane rozšlaháme vajcia, osolíme a vylejeme na karasa, Pečieme v rúre na 180 °C 50 minút.

Diskusia k receptu

kukulienka71
Ja poznám kapra na tento spôsob,ale zmena nezaškodí;-) podľa mňa môže byť šťastný každý,kto zbiera plody svojej práce a potom ich uvarí:-))
vcelka
Nuž teraz im varí McDonalds´, tak možno to tým bude... :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia