Šťuka na hubách

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009
330 minút
príprava

Suroviny

500 g
30 g
100 g
1 PL
1 PL
100 ml
50 g
100 ml




Postup

  1. 1

    Rybu očistíme a nakrájame na porcie, osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 5 hodín stáť na chladnom mieste.

  2. 2

    Slaninu nakrájame na kocky, rozškvaríme ju, vyberieme a vo výpeku opražíme cibuľku. Pridáme huby, podlejeme vínom, zahustíme šľahačkovou smotanou rozmiešanou s horčicou, posypeme posekanou vňaťou a niekoľko minút varíme.

  3. 3

    Potom pridáme rybu a dusíme do mäkka. Rybu podávame s opekanými zemiakmi, posypanú škvarkami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia