Šťuka na hubách

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009
330 minút
príprava

Suroviny

500 g
30 g
100 g
1 PL
1 PL
100 ml
50 g
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Rybu očistíme a nakrájame na porcie, osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 5 hodín stáť na chladnom mieste.

  2. 2

    Slaninu nakrájame na kocky, rozškvaríme ju, vyberieme a vo výpeku opražíme cibuľku. Pridáme huby, podlejeme vínom, zahustíme šľahačkovou smotanou rozmiešanou s horčicou, posypeme posekanou vňaťou a niekoľko minút varíme.

  3. 3

    Potom pridáme rybu a dusíme do mäkka. Rybu podávame s opekanými zemiakmi, posypanú škvarkami.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Ryby sladkovodné, Huby, Hlavné jedlá, Obed, Dusené, Varené, 50 jedál z rýb

Diskusia k receptu


Jeden komentár