Šťuka na hubách

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009 14:26
Ďalšie recepty »
330 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Rybu očistíme a nakrájame na porcie, osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 5 hodín stáť na chladnom mieste.

  2. 2

    Slaninu nakrájame na kocky, rozškvaríme ju, vyberieme a vo výpeku opražíme cibuľku. Pridáme huby, podlejeme vínom, zahustíme šľahačkovou smotanou rozmiešanou s horčicou, posypeme posekanou vňaťou a niekoľko minút varíme.

  3. 3

    Potom pridáme rybu a dusíme do mäkka. Rybu podávame s opekanými zemiakmi, posypanú škvarkami.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist