Foto: v3rca
Ja osobne nemám rada ryby, ale muž ich zbožňuje.
3-4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do misky si dáme múku, pridáme červenú mletú papriku, soľ, čierne korenie a korenie na ryby.
- 2
Maslo, posekanú vňať a pretlačený cesnak zmiešame dokopy. Zmesou plníme pstruha.
- 3
Naplneného pstruha (cca 1 PL zarobenej zmesi) obalíme v prichystanej múke s korením. Na panvici rozpálime olej a rybky opečieme z každej strany cca 5-6 minút.
Tiež pečený pstruh:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu