Pstruh so šalátom

adakovalinka - fotkaadakovalinka, 17. marca 2015

Ahojte, tento recept je klasika a dokáže ho urobiť každý podľa seba. Dávam ho sem ako inšpiráciu keď neviete čo pre zmenu uvariť manželovi Zobraziť celý popisAhojte, tento recept je klasika a dokáže ho urobiť každý podľa seba. Dávam ho sem ako inšpiráciu keď neviete čo pre zmenu uvariť manželovi na obed. Nebojte sa experimentovať! najdôležitejšie sú čerstvé suroviny, úsmev a chuť.

15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Ja píšem čo a ako robím ja, obmente to podľa chuti a fantázie. Na tanieri som zamiešala korenia, soľ a olej (nie extra panenský, nech to nemá príliš arómy). V tom som rybu obalila a dovnútra dala cesnak a maslo (ryba bola očisten á, našťastie) Mám elektrický gril ktorý sa dá zavrieť takže rybu tam jednoducho nechám 13minút na 3. stupni a urobí sa pekne z oboch strán. Z vonku chrumkavá a vnútri jemná.

  2. 2

    Rímsky šalát natrhám a s rukolu umyjem. Potom odstredím vodu, aby šalát nezvedol. Stonkový celer nakrájam na malé polo- oblúky, cherry na polovicu a cviklu surovú nastrúham ako uhorku na šalát.

  3. 3

    Ako dressing na šalát som zamiešala tekutý med a dijonskú horčicu 1:1, citrón a olivový olej extra virgin (kvôli vitamínmm) No to je v skratke všetko, ak má niekto otázky alebo záujem niečo upresniť rada odpíšem. Prípadne aj opravím gramatiku keď niečo nájdete a napíšete :) dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
Pekný recept, len kde zobrať toho pstruha, u nás je to problém s rybami :-(
motyka
Dala by som si. Mám elektrický gril, tak by som mohla vyskúšať. Len s tým čerstvým pstruhom je aj u nás problém. Občas zoženiem mrazený.Určite je fajnový. KK*****
tiginko
parádny recept a pekne podaný... začnem asi pátrať, či nemáme niečo spoločné, resp. asi poprosím jednu iniciatívnu investigatívnu varecháčku, ktorá presne vie, kto je s kým prepojený, či nie si moja rodina, alebo môj nick @adakovalinka , lebo ako keby som toto jedlo pripravila ja sama. Presne podľa mojich chutí, predstáv a zvyklostí. Dám si na teba pozor, si veľmi šikovná :-)