Nátierka z údeného pstruha
Doc. RNDr. Miloš Mikuš, CSc.
vedec s vareškou a kalichom vína, 12. januára 2021
vedec s vareškou a kalichom vína, 12. januára 2021

Foto: Miloš Mikuš
6
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
Suroviny
| 200 g |
|
| 30 g |
|
| 120 g (napr. typ lučina) |
|
| 1 PL |
|
| 2 PL nakrájaná |
|
| 1 PL |
|
| 1/2 ČL |
|
| 1 ČL |
|
|
|
|
|
|
|
| (čerstvý alebo nakladaný) |
|
Postup
-
1
Mäso oberieme od kostí a všetky suroviny (okrem cibuľky a chrenu) vymiešame ručným mixérom dohladka.
- 2
Ručne vmiešame nadrobno nakrájanú cibuľku, okoreníme a prípadne osolíme podľa chuti.
- 3
Natrieme na dobrý kváskový chlebík a navrch dáme trochu čerstvého alebo nakladaného chrenu.
Tiež rybacia nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Vďaka, urobím.