Rybacia nátierka
Rybacia nátierka

Nátierka z údeného pstruha

Doc. RNDr. Miloš Mikuš, CSc.
vedec s vareškou a kalichom vína, 12. januára 2021
Nátierka z údeného pstruha
Foto: Miloš Mikuš
6
porcií
15 minút
príprava

Suroviny

200 g
30 g
120 g (napr. typ lučina)
1 PL
2 PL nakrájaná
1 PL
1/2 ČL
1 ČL
 (čerstvý alebo nakladaný)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso oberieme od kostí a všetky suroviny (okrem cibuľky a chrenu) vymiešame ručným mixérom dohladka.

  2. 2

    Ručne vmiešame nadrobno nakrájanú cibuľku, okoreníme a prípadne osolíme podľa chuti.

  3. 3

    Natrieme na dobrý kváskový chlebík a navrch dáme trochu čerstvého alebo nakladaného chrenu.

Diskusia k receptu


Jeden komentár
Údený pstruh je dobrota preveľká sama o sebe, nátierka z týchto surovín musí byť tiež vynikajúca.
Vďaka, urobím.
1x garanco