Huspenina z kapra
Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 14. októbra 2012
šéfkuchár hotela Most slávy v Trenčianskych Tepliciach, 14. októbra 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
80 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kapra vykostíme a rozkrojíme na 4 časti. Do vody dáme soľ, hlavu z kapra, kosti z ryby, bravčové kože a všetko dobre povaríme, potom pridáme korenie, cibuľu, papriku, paradajku a ocot. Nakoniec pridáme kúsky mäsa z kapra a varíme do mäkka.
- 2
Mäkké mäso vyberieme a vychladnuté dáme do misiek, ozdobíme kolieskami zeleniny.
- 3
Uvarený aspik precedíme a nalejeme na pripravené porcie. Dáme stuhnúť do chladu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu