Foto: Pravda: Robert Hüttner
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na panvicu dáme olej, ktorý rozohrejeme a krátko z oboch strán opečieme filet svätého Petra. Osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónom.
- 2
Medzitým na druhej panvici na oleji opečieme cherry paradajky a špenát. Tak isto osolíme a okoreníme. Uvaríme tagliatelle al dente a pridáme do panvice so cherry paradajkami a špenátom a krátko orestujeme.
- 3
Podávame s citrónom a shisom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
pôvod mena ryba sv. Petra možno hľadať aj tu Mt 17,27
en.wikipedia.org/wiki/Coin_in_the_fish%27s_mouth...
www.svatepismo.sk/listovat.php?kniha=47&kapitola=17...
en.wikipedia.org/wiki/Tilapia...