Svätý Peter so špenátovými tagliatelle

redakcia - fotkaredakcia, 17. augusta 2009
Svätý Peter so špenátovými tagliatelle
Foto: Pravda: Robert Hüttner
1
porcia
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

180 g
50 g
130  g
5 g
3 g
1 g
10 g
50 g
3 g




Postup

  1. 1

    Na panvicu dáme olej, ktorý rozohrejeme a krátko z oboch strán opečieme filet svätého Petra. Osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónom.

  2. 2

    Medzitým na druhej panvici na oleji opečieme cherry paradajky a špenát. Tak isto osolíme a okoreníme. Uvaríme tagliatelle al dente a pridáme do panvice so cherry paradajkami a špenátom a krátko orestujeme.

  3. 3

    Podávame s citrónom a shisom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia