Tento recept patrí k mojim obľúbeným jedlám a preto som sa ho rozhodol zverejniť a robíme ho asi tak raz za mesiac. Skúste, posúďte Zobraziť celý popisTento recept patrí k mojim obľúbeným jedlám a preto som sa ho rozhodol zverejniť a robíme ho asi tak raz za mesiac. Skúste, posúďte a sami uvidíte. :)))
porcia
príprava
na 190 °C
Postup
-
1
Pripravíme si pstruha, očistíme, umyjeme a vypitváme.↓
-
2
Dáme do hrnca a posolíme aby sa ryba odslizila. Potom znovu dôkladne umyjeme a posolíme. Ochutíme bazalkou, rozmarínom a inými koreniami. Nakoniec obalíme v múke.
-
3
Nakoniec vyprazíme a podávame. Nesmie sa zabudnúť na olivový olej a citrón. Olivový olej totiž zvlhčuje rybu a citrón jej dodá čerstvú chuť. Nech sa ľúbi :))))))))))))
Otázočka: ten olivový olej použiješ na hotovú opečenú rybku na dochutenie,hej? Spolu s citrónom. No,dala by som si.
Ja bylinky nepoužívam na pstruhy a tak ako Ty robíš sa mi to páči. To bude inak prevoňané :-)Ukladám,vyskúšam a dám Ti vedieť.
Vyzerá to super dúfam že mi ho urobíš .