Šalát s údeným pstruhom
Marcel Ihnačák
šéfkuchár reštaurácie Au Cafe v Bratislave, 17. decembra 2009
šéfkuchár reštaurácie Au Cafe v Bratislave, 17. decembra 2009
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Melón rozkrojíme na polovice a semienka vyberieme. Polievkovou lyžicou melón vykrajujeme a rozložíme na taniere. Do misy dáme umytý a osušený poľníček, fenikel nakrájaný na tenké plátky a jarnú cibuľku nakrájanú na tenké pásiky.
- 2
Pokvapkáme olivovým olejom, citrónovou šťavou a ochutíme. Potom pridáme kúsky pstruha, zľahka rukou premiešame a rozložíme na taniere s melónom.
- 3
Náš tip: Pred podávaním môžeme šalát pokvapkať bielym jogurtom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu