Šalát s údeným pstruhom

Marcel Ihnačák
šéfkuchár reštaurácie Au Cafe v Bratislave, 17. decembra 2009
Šalát s údeným pstruhom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
15 minút
príprava

Postup

  1. 1

    Melón rozkrojíme na polovice a semienka vyberieme. Polievkovou lyžicou melón vykrajujeme a rozložíme na taniere. Do misy dáme umytý a osušený poľníček, fenikel nakrájaný na tenké plátky a jarnú cibuľku nakrájanú na tenké pásiky.

  2. 2

    Pokvapkáme olivovým olejom, citrónovou šťavou a ochutíme. Potom pridáme kúsky pstruha, zľahka rukou premiešame a rozložíme na taniere s melónom.

  3. 3

    Náš tip: Pred podávaním môžeme šalát pokvapkať bielym jogurtom.

Diskusia k receptu

bejda7
Tak toto by som si dala aj teraz hneď!!!:))