Predjedlá (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Cícerový jogurtový šalát s pečeným lososom

Hlavné jedlá

Nepotrebovali na to doktorov ani profesorov. A predsa všetky prababičky sveta vedeli, že v struku fazule, ...

prazdny

Mätové placky - Naneli Mücver

Bezmäsité jedlá

Sú skvelé samotné, alebo ako príloha.

prazdny

Jablkové smajlíky

Dezerty

Sú to vlastne zdravé jabĺčkové lievance s ovsenými vločkami. Pre dcérku ich vždy nejako veselo ozdobím,...

prazdny

Koláč s hruškami a Nivou

Bezmäsité jedlá

. kombinácia len pre odvážnych :-)

prazdny

Baba ghanoush, svieži pokrm arabských krajín

Bezmäsité jedlá

Arabská kuchyňa je jedna z mojích obľúbených. Dnes som sa prvýkrát pustila do prípravy výbornej baba...

prazdny

Zemiakové mini placky s figovou omáčkou

Bezmäsité jedlá

Milujem čerstvé figy aj netradičné kombinácie chutí, takže tento recept, to som ja. Lahodná...

prazdny

Plnené paradajky

Predjedlá

Vhodné ako predjedlo alebo raňajky. Nevedela som, čo mám spraviť ako predjedlo a tak som...

prazdny

Praženica - pomalý mix - podľa mňa

Bezmäsité jedlá

Urobiť praženicu dokáže už aj „fotľak, či vozger“ predškolského veku. Ale urobiť dobrú praženicu, ...

prazdny

Cuketové špagety s guacamole krémom

Bezmäsité jedlá

Recept je raw - všetko surové a predsa nádherne jedlé, plné vitamínov, energie

prazdny

Nepečená roláda zo zemiakovej kaše s mletým mäsom

Hlavné jedlá

V Španielsku je typická na Veľkonočné i Vianočné sviatky. U nás v rodine celý rok :)))

prazdny

Mini domáce tortilly s guacamole

Bezmäsité jedlá

Recept od Ivana Rusinu (www. ivanoveminutky. com)

prazdny

Jednoduchý baklažán

Bezmäsité jedlá

Komerčný recept<br /> Jednoducho pripravený baklažán so syrom a Ajvarom Podravka je ideálne jedlo na voľné dni, ...

prazdny

Zapečený plnený balkánsky syr a kapia

Bezmäsité jedlá

Tento recept mám veľmi rada. Je to jednoduché a rýchle.

prazdny

Pomarančová quinoa s brokolicou a mrkvou

Bezmäsité jedlá

Moze sa pouzit len tak ako lahke jedlo, ale tak isto ako priloha.

prazdny

Francúzska pečeňová pochúťka

Bravčové mäso

Nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme na masti, pridáme rozotrenú pečeň (teľaciu, alebo bravčovú) a nakrájané šampiňóny....

prazdny

Plnené špaldové taštičky a pizza (vegan)

Bezmäsité jedlá

Cesto mám už tu (bez plnky!): http://varecha. pravda. sk/recepty/slane-trojuholnicky-vegan/34920-recept. html

prazdny

Hráškový "tatarák"

Bezmäsité jedlá

Výborné hráškové jedlo som ochutnala prvýkrát už dávnejšie v MoshiMoshi. Ak niekomu verím, kto mi...

prazdny

Šalát z cestovín risini

Cestoviny

Risini sú sušené semolinové cestoviny. Tento šalát sa dá podávať teplý alebo studený, obe verzie sú chutné....

prazdny

Grilovaná cvikla s kozím syrom

Bezmäsité jedlá

Cvikla, ktorá môže byť netradičnou prílohou k mäsu alebo ľahkou večerou.

prazdny

Krabí šalát s riasou wakame

Šaláty

Krabie mäsko doplnené japonskou riasou, nakladaným zázvorom a pastou wasabi sa vyznačuje pre nás...

prazdny

Langošové kapustníky

Bravčové mäso

Snažím sa vymýšľať nové chute a naposledy vznikli tieto kapustníky. Vyšlo mi 17 kusov. Na...

prazdny

Šalát caprese s tuniakom

Šaláty

Umyté rajčiny nakrájajte na plátky. Mozzarellu tiež nakrájajte na širšie plátky. Na tanier naaranžujte rukolu...

prazdny

Tigrie krevety na Rebelote

Hlavné jedlá

Jednoduchý a rýchly recept, ktorý nielen zasýti ale aj osvieži.

prazdny

Guľky s Amarettom bez múky a cukru

Dezerty

Skúšam recepty z knihy Sladkosti bez výčitiek :) veľmi príjemná, horká chuť.

prazdny

Pečené brambory plněné ochuceným tvarohem

Bezmäsité jedlá

Brambory pečlivě umyjeme, překrojíme na polovinu a dáme na plech. Potřeme olejem, osolíme, ...

prazdny

Polníček s avokádem a sušenými rajčaty

Bezmäsité jedlá

Tahle kombinace nikdy nezklame. Příjemný salát na každou roční i denní dobu.

prazdny

Biela kačacia pečeň s paprikovou omáčkou

Obed

Nakrájanú papriku opečieme na olivovom oleji, podlejeme šľahačkou, povaríme asi osem minút, rozmixujeme, ...

prazdny

Špargľa v sezame

Hlavné jedlá

... už staroveké národy považovali špargľu za delikatesu. Zároveň však dokázali oceniť aj jej nepopierateľnú liečivú...

prazdny

Letný sendvič

Večera

Varí: Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácií Camouflage a Flowers v Bratislave