Losos v lístkovom cestíčku
Radovan Žigray
šéfkuchár hotel&Privilege v Košiciach, 29. decembra 2013
šéfkuchár hotel&Privilege v Košiciach, 29. decembra 2013
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Filetu jemne osolíme a pokvapkáme citrónom, prudko opečieme z každej strany asi po pol minúte.
- 2
Opečenú fi letu položíme na rozvaľkané cesto, ktoré potom preložíme a dobre zatlačíme okraje.
- 3
Cesto potrieme rozšľahaným žĺtkom, popicháme vidličkou a dáme piecť na 180 °C 20 minút. Po upečení opatrne nakrájame na porcie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu