Losos v lístkovom cestíčku

Radovan Žigray
šéfkuchár hotel&Privilege v Košiciach, 29. decembra 2013
Losos v lístkovom cestíčku
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
35 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

200 g
1 bal.
1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Filetu jemne osolíme a pokvapkáme citrónom, prudko opečieme z každej strany asi po pol minúte.

  2. 2

    Opečenú fi letu položíme na rozvaľkané cesto, ktoré potom preložíme a dobre zatlačíme okraje.

  3. 3

    Cesto potrieme rozšľahaným žĺtkom, popicháme vidličkou a dáme piecť na 180 °C 20 minút. Po upečení opatrne nakrájame na porcie.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia