Fitaki nátierka-cesnakovo-petržlenovo-syrová
Foto: marijanna
super na Silvestra a iné príležitosti
30
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Suroviny...neviem, či na Sk taký syr je. Je syr v slanici, podobný syru na šaláty...
-
2
Cesnak prelisujeme, petržlen narežeme na drobno..Do misky, dózy, ktorá sa dá dobre zatvoriť pretlačíme cesnak, dáme polku petržlenovej vňati (ak bude treba, dodáme :) ). Do toho dáme syr, premiešame a ak chceme dodáme ešte petržel..urobíme dnes na zajtra, pozajtra..ten cesnak preplaví celú chuť...ja som robila dnes na Silvestra, tj. 29.12.2014 ..čím viac stojí, je lepšia...na jednohubky, na chlebík...kto ako ma rád...pasuje ku všetkému vínu, pivu...
-
3
Milí Varecháči a ostatní návštevníci: Krásny a úspešný Nový Rok 2015 vám zo <3 želá Marianna
robim presne tak isto a este davam trochu kyslej smotany, aby bola jemnejsia a dala sa natierat, len neviem, ci sa mi bude chciet vyhrabat petrzlen spod snehu