Predjedlá (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Smotanové tortičky s údeným pstruhom

Slané chuťovky

Smotanu zohrejeme na 60 °C, pridáme soľ, korenie a želatínu. Do formičiek vložíme kúsky údeného pstruha...

prazdny

Raňajkové reďkovky s údenou parenicou

Raňajky

Variant prípravy našej obľúbenej červenej redkvičky, ktorú som zrealizoval a ochutnal. Napodiv boli sme...

prazdny

Veľké „ravioly“ s ostriežom a so špenátom

Hlavné jedlá

Z múky, vajec, žĺtka a vody vypracujeme cesto, ktoré necháme odležať asi hodinu v chladničke....

prazdny

Cviklové kvietky

Bezmäsité jedlá

Jednoduché, chutné a efektné jedlo, ktoré možno ochutnajú aj tí, ktorí cviklu veľmi nemusia....

prazdny

Mafiny z kukuričnej múky so syrom feta

Bezmäsité jedlá

Chutné mafiny s fetou, ktoré pripravujem pre hostí. U nás si na nich hostia stále...

prazdny

Kurací šalát so sezamom a s arašidmi

Kuracie mäso

Mäso uvaríme v osolenej vode a necháme vychladnúť. Následne ho nakrájame úplne nadrobno (čím menšie, ...

prazdny

Il vitello tonnato (roastbeef s tuniakovou omáčkou)

Večera

Roastbeef (teľacie mäso) s tuniakovou omáčkou je typický recept z Piemontu, veľmi jednoduché (aj ako predjedlo) na prípravu....

prazdny

Obložené chrumkavé hrianky z kukuričnej kaše

Slané chuťovky

Z obyčajnej uvarenej kukuričnej kaše sa dá pripraviť pestré skvelé jedlo aj pre hostí....

prazdny

Sicílska caponata

Bezmäsité jedlá

Caponata sa na talianskom ostrove Sicília podáva ako zeleninové predjedlo alebo ako príloha k mäsu aj rybám....