Paradajky cherry

Paradajky cherry ako ingrediencia v receptoch:

  • Grilovaný tuniak s avokádom a prelivom z čiernych olív

    Grilovaný tuniak s avokádom a prelivom z čiernych olív

    Steak z tuniaka osolíme, okoreníme, pokvapkáme limetkovou šťavou a olivovým olejom. Necháme pol hodiny odležať v chladničke. Z avokáda, paradajok a červenej cibule pripravíme šalát, ktorý dochutíme soľou, korením, cesnakom, limetkovou...

  • Ružová panenka v bylinkovom fáši

    Ružová panenka v bylinkovom fáši

    Bravčovú panenku odblaníme, očistíme a odkrojíme tak, aby nám zostal pekný valček, ktorý naplníme olivami. Osolíme ho a odložíme do chladničky.

  • Jahňacie kotlety marinované v koňaku so sezamom

    Jahňacie kotlety marinované v koňaku so sezamom

    Jahňacie kotlety nasolíme, okoreníme, pokvapkáme limetovou šťavou, medom, polejeme koňakom, pridáme sezam, jemne premiešame a dáme odležať do chladničky minimálne na dve hodiny.

  • Opekaný zubáč s teplým šalátom

    Opekaný zubáč s teplým šalátom

    Varí: šéfkuchár Wellneshotela**** Patince Norbert Hegedüs

  • Ľahký letný šalát

    Ľahký letný šalát

    Či už sa rozhodnete pre kučeravý šalát frisée, čoraz obľúbenejší polníček alebo ostrejšiu rukolu, neoľutujete. Šaláty z kuchyne známeho Marcela Ihnačáka sú skrátka úžasné.

  • Grilované kúsky tuniaka flambované koňakom a pivom

    Grilované kúsky tuniaka flambované koňakom a pivom

    Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom. Pivo je totiž pre kuchárov skvelý doplnok, pretože prispieva k rozdrobeniu tukových tkanív a pridáva rybiemu mäsu lahodnejšiu chuť...

  • Recept bez obrázku

    Cestoviny s baklažánom

    Cestoviny dáme variť. Medzitým si očistíme cibuľu, nakrájame ju na polmesiačiky, ošúpeme cesnak a tiež ho nakrájame na plátky. Nakrájame baklažán, umyjeme ho, posolíme a necháme odstáť. Cibuľu a cesnak opražíme. Pridáme opláchnutý...

  • Zeleninové fussili

    Zeleninové fussili

    Nakrájame mrkvu a cuketu na tenké rezance a spolu s cherry paradajkami, cibuľou, cesnakom a fazuľkovými strukmi krátko orestujeme na masle.

  • Svätý Peter so špenátovými tagliatelle

    Svätý Peter so špenátovými tagliatelle

    Na panvicu dáme olej, ktorý rozohrejeme a krátko z oboch strán opečieme filet svätého Petra. Osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónom.

  • Grilovaný syr s cherry paradajkami a cesnakovou bagetou

    Grilovaný syr s cherry paradajkami a cesnakovou bagetou

    Varí: Vojtech Artz šéfkuchár spoločnosti Metro

  • Recept bez obrázku

    Grilovaná zelenina s bylinkovým maslom

    Baklažán, cukety, papriky a šampiňóny očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky. Cibuľu olúpeme a nakrájame na kolieska.

  • Recept bez obrázku

    Voňavý balíček s koreninovým maslom

    Cukety umyjeme, očistíme a nakrájame na asi 1, 5 cm hrubé kolieska. Paradajky umyjeme a osušíme.

  • Recept bez obrázku

    Šošovicový šalát s cestovinou

    Šošovicu a cestoviny uvaríme domäkka a zmiešame so šalotkou opraženou na oleji. Pridáme umyté na štvrtiny pokrájané cherry paradajky a postrúhanú mrkvu. Ochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist