Sklenené rezance s kuracím mäsom
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, dnes 13:00
mesačník Varecha, dnes 13:00

Foto: Kulinární studio MAFRA
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kuracie prsia umyjeme a osušíme, potom ich osolíme a okoreníme. Do hrnca nalejeme vodu, privedieme ju do varu, vložíme do nej prsia a varíme 15 minút.
- 2
Medzitým umyjeme paradajky a prekrojíme ich na polovicu. Arašidy opražíme na panvici bez tuku. Mungo výhonky prepláchneme vodou a necháme ich odkvapkať. V miske zmiešame všetky prísady na dresing.
- 3
Kuracie prsia vyberieme z hrnca. Do horúceho vývaru v hrnci vložíme rezance, hrniec stiahneme z platne a necháme rezance 2 minúty napučať. Potom ich scedíme, dáme do misy, zalejeme dresingom, pridáme lístky čerstvej mäty a premiešame.
- 4
Rezance rozdelíme do misiek, pridáme paradajky a kuracie prsia nakrájané na plátky. Posypeme mungo výhonkami a opraženými arašidmi.
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu