Sklenené rezance s kuracím mäsom
			   Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 20. mája 2025
		   
		   mesačník Varecha, 20. mája 2025

Foto: Kulinární studio MAFRA
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Kuracie prsia umyjeme a osušíme, potom ich osolíme a okoreníme. Do hrnca nalejeme vodu, privedieme ju do varu, vložíme do nej prsia a varíme 15 minút.
- 2
 Medzitým umyjeme paradajky a prekrojíme ich na polovicu. Arašidy opražíme na panvici bez tuku. Mungo výhonky prepláchneme vodou a necháme ich odkvapkať. V miske zmiešame všetky prísady na dresing.
- 3
 Kuracie prsia vyberieme z hrnca. Do horúceho vývaru v hrnci vložíme rezance, hrniec stiahneme z platne a necháme rezance 2 minúty napučať. Potom ich scedíme, dáme do misy, zalejeme dresingom, pridáme lístky čerstvej mäty a premiešame.
- 4
 Rezance rozdelíme do misiek, pridáme paradajky a kuracie prsia nakrájané na plátky. Posypeme mungo výhonkami a opraženými arašidmi.
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu