Fazuľka s chrenom fotorecept
Je sezóna fazuliek a tak ich môžeme doma pripravovať na veľa spôsobov, nielen tých klasických. Tieto fazuľky sa môžu jesť teplé, ale výborné Zobraziť celý popisJe sezóna fazuliek a tak ich môžeme doma pripravovať na veľa spôsobov, nielen tých klasických. Tieto fazuľky sa môžu jesť teplé, ale výborné sú aj vychladnuté. S plátkom chleba super rýchla letná večera.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájanú fazuľku povaríme v troche osolenej vody 10 minút. Nedávame zbytočne veľa vody. Potom scedíme zbytok vody.
- 2
Zmiešame ocot, olivový olej, nastrúhaný chren, korenie a soľ. Chrenu musí byť veľa, môžeme ho pridať, ale nemôžeme uberať.
- 3
Primiešame k fazuľke.
- 4
Na taniere dáme fazuľku, obložíme plátkami natvrdo uvarených vajec a polovicami cherry paradajok a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.
- 5
Podávame s plátkom chleba.
Tiež fazuľka:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu