Mäso hovädzie

Mäso hovädzie ako ingrediencia v receptoch:

  • Dolma/Plnená paprika (fotorecept)

    Dolma/Plnená paprika (fotorecept)

    Výborné, jednoduché jedlo zo sezónnej zeleniny. Podľa fantázie ho môžete pripraviť stále inej chuti :-)

  • Domáci hamburger s cibuľovým džemom (videorecept)

    Domáci hamburger s cibuľovým džemom (videorecept)

    Urobte si vlastný domáci hamburger s cibuľovým džemom.

  • Čirý hovězí vývar se žloutkem

    Čirý hovězí vývar se žloutkem

    Miluju hovězí vývar vařený tímto způsobem, dochucený žloutkem.

  • Hruška plnená mletým mäskom

    Hruška plnená mletým mäskom

    Zostalo mi mleté mäsko zo včera, tak dnes som sa vrátila k receptu, ktorý som pripravovala kedysi - k hruške plnenej mletým mäskom ochuteným Nivou a obalenej v sušenej šunke. Pochutili sme si.

  • Tepsi kebab (fotorecept)

    Tepsi kebab (fotorecept)

    Výborný a jednoduchý tepsi kebab, tentokrát z dopredu opečenej zeleniny, ktorá dá jedlu celkom inú chuť ;-)

  • Pide s voňavým mletým mäsom

    Pide s voňavým mletým mäsom

    Na tento recept som natrafila v minulosti v nejakom časopise a je to pecka. Je to asi úplne najlepší recept na úpravu mletého mäsa, ktorý som mala možnosť ochutnať. Neskutočne voňavé mäsko a chrumkavá kôrka tvoria...

  • Recept bez obrázku

    Klopsy na smotane

    Ďakujem Viera1 a pánovi Fedorovi Malíkovi za rekonštrukciu receptu. Poznám to z kúpeľov, robili to so smotanovou omáčkou a občas aj so šunkovou omáčkou.

  • Kebab/Köfte

    Kebab/Köfte

    Kebab, köfte, alebo aj čevapčiči :-) kto ako to volá. Niektoré sa od seba trošku líšia, ale chuť majú všetky výbornú! Toto je moja verzia :-)

  • Hovädzí burger s gorgonzolou a grilovanými hruškami
  • Lilek s hovězím po japonsku

    Lilek s hovězím po japonsku

    Miluju lilek na všechny způsoby. Možná se ho někdo také ujme? :-) Kombinace lilku s pikantním masem je zvláštní, dobrá, zajímavá.

  • Grilované čevapčiči a pljeskavica

    Grilované čevapčiči a pljeskavica

    Letné grilovačky si vždy užívame aj my profesionáli, či už grilujeme na dreve, na uhlí, v pahrebe, na ohni, pomocou ihiel, alebo položením kvalitnej suroviny na rozhorúčenú platňu. Nie sú totiž len o...

  • Recept bez obrázku

    Penne po taliansky

    Veľmi chutné cestoviny, troška náročnejšia príprava, ale stojí to za to.

  • Sulu Köfte na masle (fotorecept)

    Sulu Köfte na masle (fotorecept)

    Veľmi jednoduché, výborné, šťavnaté mäsové guľky s jemnou príchuťou masla :-)

  • Bœuf à la bourguigne - národne jedlo Francúzska (videorecept)

    Bœuf à la bourguigne - národne jedlo Francúzska (videorecept)

    Pomaly varené mäso na víne. Korene tohto jedla siahajú, ako inak, do oblasti Burgundy. Práve tu chovali špeciálny druh dobytka menom Charelais. Mäsko z týchto zvierat bolo mäkké a ideálne na dusenie, víno bolo silné...

  • Frikadeller - národné jedlo Dánska (videorecept)

    Frikadeller - národné jedlo Dánska (videorecept)

    Dánske mäsové guľky Frikadeller sa dajú pripraviť na veľa spôsobov, ale len jeden je originálny – najtajnejší recept Dánskeho kráľovstva, ktorý je podľa legendy bezpečne uložený spolu s korunovačnými klenotmi hlboko v podzemí zámku Rosenborg. Ručne...

  • Perkelt z hovädzej nožiny (fotorecept)
  • Mititei alebo Miči - národné jedlo Rumunska (videorecept)

    Mititei alebo Miči - národné jedlo Rumunska (videorecept)

    Pôvod Miči je opradený tajomstvom. V roku 1900 sa šéfkuchárovi v malej bukureštskej reštaurácii minulo mäso na grilovanie. Vynašiel sa a pomlel a zmiešal všetko možné mäso, čo našiel a narýchlo ho dochutil. Miči znamená...

  • Špagety s mletým mäsom

    Špagety s mletým mäsom

    Ahoj . Jednoduchý a rýchly recept, ktorý zaručene bude chutiť každému ❤️

  • Domáci hovädzí kebab z mletého mäsa (fotorecept)

    Domáci hovädzí kebab z mletého mäsa (fotorecept)

    Veľmi chutný plátkový hovädzí kebab, ktorý si veľmi jednoducho pripravíte aj sami doma :-) Nezaškodí ho mať v mrazáku po ruke ako obmenu kuracieho ;-) alebo jednoducho ako niečo rýchle pod zub.

  • Chilli con carne

    Chilli con carne

    Máme radi mäsko na pikantný spôsob. A toto je jedlo, ktoré sa dá pripraviť naozaj dosť rýchlo a navyše je super aj na druhý deň.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist