Kečup

Energia 293 KJ
Kalórie 71,0 kcal3.55%
Sacharidy 14,80 g6.43%
Tuky 0,50 g0.71%
* kečup - nutričné hodnoty pre 100g

Recepty, kde je kečup

prazdny

Cestoviny „Carbonicelli“

Bravčové mäso

Cestoviny uvaríme, odstavíme ich a scedíme. Olúpeme cibuľu, nakrájame ju a dáme ju orestovať...

prazdny

Falošný tatársky biftek

Hlavné jedlá

Šampiňóny očistíme od nečistôt, ale neumývame ich, len utrieme papierovým obrúskom, nakrájame na menšie...

prazdny

Orientálny šalát s hlivami

Šaláty

Hlivy povaríme v slanej vode a zalejeme nálevom z povarenej zmesi kečupu, oleja, octu, ...

prazdny

Ostrý kalmár

Hlavné jedlá

Vareného kalmára narežeme na hrubé rezance, zmiešame s čiernym mletým korením alebo červenou paprikou, rozotreným...

prazdny

Rybia pena so zelerom

Hlavné jedlá

Na dno nádoby položíme 3-4 vetvičky zeleru.

prazdny

Amur po námornícky

Hlavné jedlá

Do pekáča dáme olej, na ktorom speníme na plátky nakrájaný cesnak.

prazdny

Šťavnaté kúsky

Kuracie mäso

Kuracie stehná umyjeme a osušíme. Kožu oddelíme na prst od mäsa, no necháme ju k...

prazdny

Diabolské špagety

Cestoviny

Špagety uvaríme obvyklým spôsobom.

prazdny

Talianske špagety so šľahačkou

Cestoviny

Cibuľku speníme na oleji, pridáme šampiňóny a nakrájanú šunku, chvíľu podusíme, pridáme na kocky nakrájanú väčšiu rajčinu, ...

prazdny

Kuracie cestoviny s vínom

Kuracie mäso

Uvarené mäso a šunku nakrájame na kocky. Cibuľu speníme na oleji, pridáme kečup, mäso so šunkou, ...

prazdny

Opité špekáčiky

Bravčové mäso

Špekáčiky ošúpeme a pozdĺžne narežeme asi do dvoch tretín priemeru. Poukladáme ich do hlbšieho pekáča naprieč v 2 radoch, rozrezanou...

prazdny

Srnčí guláš

Hlavné jedlá

Slaninu a ošúpanú cibuľu nakrájame na menšie kocky, cesnak ošúpeme a prelisujeme, chlieb nastrúhame a párky pokrájame na kolieska...

prazdny

Strážnický divoký hovädzí šíp

Hovädzie mäso

Mäso nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a striedavo s kolieskami klobásy napichujeme na ihlice.

prazdny

Azu na tatársky spôsob

Hovädzie mäso

Hovädzie mäso umyjeme, nakrájame na rezne, ktoré naklepeme a nakrájame na hrubšie rezance. Osolíme, okoreníme a za...

prazdny

Diabolské tajomstvo

Bravčové mäso

Mäso umyjeme, nakrájame na plátky, mierne naklepeme a nakrájame na rezance.

prazdny

Kuracie krídelka trocha inak

Kuracie mäso

Očistené krídelka aspoň 2 hodiny marinujeme v obidvoch omáčkach, ktoré sme pripravili zmiešaním uvedených surovín a...

prazdny

Rajské ihly

Bravčové mäso

Chudé bravčové mäso nakrájame na kocky, šampiňóny rozpolíme, paprikové struky nakrájame na plátky, slaninu...

prazdny

Krabie hrianky

Olovrant

Krabie mäso nakrájame na malé kocky, pridáme brandy, majonézu, kečup, biely jogurt a tiež citrónovú šťavu, ...

prazdny

Kurací minútový guláš

Kuracie mäso

Kuracie prsia nakrájame na rezance a prudko opečieme na rozpálenom oleji.

prazdny

Syrové prsty

Bezmäsité jedlá

Tvrdý syr nakrájame na hranolčeky. Zľahka ich potrieme olejom, obalíme v trojobale múka – vajce – strúhanka a vypražíme...

prazdny

Šalát z mladého karfiolu

Bezmäsité jedlá

Príprava jarnej šalátovej omáčky: všetky prísady dobre vyšľaháme v šľahači.

prazdny

Rybie filé na zelenine

Hlavné jedlá

Plátky rybieho filé opečieme z obidvoch strán, pridáme šampiňóny, kolieska paprík a paradajok. Podusíme...

prazdny

Amur na cibuľke sa strúhaným chrenom

Hlavné jedlá

Upravovaného amura nakrájame na menšie porcie a osolíme. Porcie zabalíme do plátku slaniny a obviažeme...

prazdny

Pikantný kapor

Hlavné jedlá

Očisteného kapra osušíme, pokrájame na porcie, osolíme, zľahka obalíme múkou a na oleji z...