Kurča na hubách

redakcia - fotkaredakcia, 31. augusta 2009
4
porcie
20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
4 PL
100 g
1 ks
1 strúčik
1 PL
200 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kurča rozdelíme na porcie a osolíme. Opražíme zo všetkých strán na rozohriatom oleji a odložíme do tepla. Na oleji opražíme na plátky pokrájané huby a pridáme nadrobno posekanú cibuľu a strúčik cesnaku, pokrájaný na tenké plátky.

  2. 2

    Keď sa cibuľa spení, pridáme rajčiakový pretlak, opražené porcie kurčaťa a podlejeme bielym vínom. Prikryjeme a udusíme domäkka. Nakoniec pridáme nadrobno posekanú petržlenovú vňať.

  3. 3

    Podávame s cestovinami a prelievame kečupom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: