4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kurča rozdelíme na porcie a osolíme. Opražíme zo všetkých strán na rozohriatom oleji a odložíme do tepla. Na oleji opražíme na plátky pokrájané huby a pridáme nadrobno posekanú cibuľu a strúčik cesnaku, pokrájaný na tenké plátky.
- 2
Keď sa cibuľa spení, pridáme rajčiakový pretlak, opražené porcie kurčaťa a podlejeme bielym vínom. Prikryjeme a udusíme domäkka. Nakoniec pridáme nadrobno posekanú petržlenovú vňať.
- 3
Podávame s cestovinami a prelievame kečupom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu