4-6
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ako na to: Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na pásiky. Šunku nakrájame na rezančeky.
- 2
Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na troche oleja, pridáme mäso, osolíme, okoreníme a chvíľu opražíme. Pridáme šunku, precedenú kukuricu, sójovú omáčku a kečup. Premiešame a chvíľu podusíme.
- 3
Keď je mäso mäkké, prilejeme smotanu a šťavu dochutíme maslom.Vhodnou prílohou je ryža. Dobrú chuť !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Hodí sa ako aj nedeľný obed.