Roštenka z diviny na cestovinách

redakcia - fotkaredakcia, 6. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
4 strúčiky
50 g
1 ks
100 ml
100 ml
1 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Mäso odblaníme, umyjeme a pokrájame na porcie. Tie naklepeme, natrieme pretlačeným cesnakom, osolíme a okoreníme. Slaninu pokrájame na plátky, opečieme na masti, pridáme mäso, prudko opražíme z obidvoch strán a odložíme na teplé miesto.

  2. 2

    Vo výpeku osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu, vložíme späť mäso, podlejeme vývarom a vínom a dusíme domäkka.

  3. 3

    Posypeme oreganom a ešte krátko podusíme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia