Parížsky šalát

oriestok - bez fotkyoriestok, 7. októbra 2009
Parížsky šalát
Foto: oriestok

Domáca pochúťka.

4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

300 g
1 ks
3 ks
3 ks
100 ml
100 ml
200 g
200 g
2 PL
2 PL
2 PL
2 ČL
1 PL




Postup

  1. 1

    Worčestrovú omáčku, olej, kečup, horčicu a ocot zmiešame a zvaríme. Do vychladnutej zmesi pridáme tatársku omáčku a smotanu. Zamiešame a pridáme salámu, na tvrdo uvarené vajcia, cibuľu, uhorky (všetko nakrájané na drobno), hrášok a kukuricu. Znovu premiešame a podľa chuti dosolíme a okoreníme.

  2. 2

    Na niekoľko hodín dáme do chladničky. Podávame s čerstvým pečivom.

Diskusia k receptu

evia
dnes som ho spravila, je skutočne výborný, zožal veľký úspech
peter64
ne ni to vlašský ale grécky šalát presne ho mám na vareche ale nedávam tam smotanu
brnko23
klobuk dole,je fakt výborný.práve so ho dorobil a aj som sa ho pekne dožral.fakt super receptík.zdravím oriestok z BA
radox1
toto s parizskym salatom nema nic spolocne.
podlesnik
Je jedno ako sa to volá, ale je výborný, skúsila som, potvrdzujem




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia