Rybia pena so zelerom

redakcia - fotkaredakcia, 25. júla 2009

Suroviny

1 zväzok
400 g
170 ml
250 ml
2 KL
2 KL
2 KL
1 zväzok




Postup

  1. 1

    Na dno nádoby položíme 3-4 vetvičky zeleru.

  2. 2

    Ďalšie 3-4 vetvičky odložíme na ozdobenie a zostávajúcu zelerovú vňať dáme do mixéra spolu s rybou, vývarom, jogurtom, želatínou, citrónovou šťavou a kečupom.

  3. 3

    Rozmixujeme, pridáme žeruchu, zľahka premiešame a podľa chuti pridáme koreniny.

  4. 4

    Zmes prelejeme do nádoby, vrch ozdobíme zelerom a necháme vychladnúť.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia