Tatársky biftek z húb

redakcia - fotkaredakcia, 2. septembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
1 ks
3 strúčiky
1 hrsť
4 krajce

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Huby očistíme a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Na panvicu s olejom pridáme zomleté huby, mierne osolíme a za stáleho miešania dusíme tak, aby sme ich zbavili prebytočnej vody. Podusenú zmes dochutíme podľa vlastnej chuti.

  2. 2

    Do misky nakrájame nadrobno pokrájanú cibuľu, jemne osolíme, dochutíme trochou vínneho octu, pridáme jemne nasekanú petržlenovú vňať a dobre premiešame.

  3. 3

    Chleby opečieme nasucho alebo klasicky ako hrianky, jemne ich potrieme cesnakom a naložíme na ne hubovú zmes. Dozdobíme kečupom a cibuľovo–petržlenovou zmesou.

Diskusia k receptu