4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Huby očistíme a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Na panvicu s olejom pridáme zomleté huby, mierne osolíme a za stáleho miešania dusíme tak, aby sme ich zbavili prebytočnej vody. Podusenú zmes dochutíme podľa vlastnej chuti.
- 2
Do misky nakrájame nadrobno pokrájanú cibuľu, jemne osolíme, dochutíme trochou vínneho octu, pridáme jemne nasekanú petržlenovú vňať a dobre premiešame.
- 3
Chleby opečieme nasucho alebo klasicky ako hrianky, jemne ich potrieme cesnakom a naložíme na ne hubovú zmes. Dozdobíme kečupom a cibuľovo–petržlenovou zmesou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu