8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
90 minút
na 80 °C
na 80 °C
Suroviny
600 g |
|
2 PL |
|
300 g |
|
1 ks |
|
300 g |
|
300 g |
|
300 g |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
štipku |
|
4 ks |
|
4 ks |
|
1/3 dcl |
|
1 KL |
|
1 KL |
|
2 dl |
|
1 PL |
|
3 l |
|
1 l |
|
KL |
|
Postup
-
1
Na masti rýchlo opečieme na kocky pokrájané mäso a slaninku. Potom pridáme nadrobno pokrájanú cibuľku a koreňovú zeleninu, podlejeme vývarom, pridáme všetky koreniny a dusíme za občasného premiešania kým mäso nie je polomäkké.
- 2
Pridáme víno, kečup a horčicu, citrónovú šťavu a dusíme do mäkka. Môžme zahustiť hladkou múkou. Podávame so žemľovou knedľou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu