8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
90 minút
na 80 °C
na 80 °C
Suroviny
| 600 g |
|
| 2 PL |
|
| 300 g |
|
| 1 ks |
|
| 300 g |
|
| 300 g |
|
| 300 g |
|
| 1 ks |
|
| 2 PL |
|
| štipku |
|
| 4 ks |
|
| 4 ks |
|
| 1/3 dcl |
|
| 1 KL |
|
| 1 KL |
|
| 2 dl |
|
| 1 PL |
|
| 3 l |
|
| 1 l |
|
| KL |
|
Postup
-
1
Na masti rýchlo opečieme na kocky pokrájané mäso a slaninku. Potom pridáme nadrobno pokrájanú cibuľku a koreňovú zeleninu, podlejeme vývarom, pridáme všetky koreniny a dusíme za občasného premiešania kým mäso nie je polomäkké.
- 2
Pridáme víno, kečup a horčicu, citrónovú šťavu a dusíme do mäkka. Môžme zahustiť hladkou múkou. Podávame so žemľovou knedľou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu