Postup
-
1
Šampiňóny očistíme od nečistôt, ale neumývame ich, len utrieme papierovým obrúskom, nakrájame na menšie kúsky alebo nadrobno.
- 2
Na panvicu dáme olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu alebo šalotku a necháme podusiť do sklovita. Pridáme nakrájané šampiňóny a podusíme tak, aby sa nerozvarili.
- 3
Aj po udusení musia byť trocha tuhé. Pridáme korenie, papriku, vegetu, kečup a dochutíme soľou. Všetko dobre premiešame (celá masa nesmie obsahovať vodu).
- 4
Biftek ozdobujeme kolieskami natvrdo uvarených vajec, rajčinou a petržlenovou vňaťou. Podávame s čerstvými hriankami, ktoré potrieme cesnakom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu