Falošný tatársky biftek

redakcia - fotkaredakcia, 27. júla 2009

Suroviny

1 kg
3 ks
3-5 strúčikov
4 PL




Postup

  1. 1

    Šampiňóny očistíme od nečistôt, ale neumývame ich, len utrieme papierovým obrúskom, nakrájame na menšie kúsky alebo nadrobno.

  2. 2

    Na panvicu dáme olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu alebo šalotku a necháme podusiť do sklovita. Pridáme nakrájané šampiňóny a podusíme tak, aby sa nerozvarili.

  3. 3

    Aj po udusení musia byť trocha tuhé. Pridáme korenie, papriku, vegetu, kečup a dochutíme soľou. Všetko dobre premiešame (celá masa nesmie obsahovať vodu).

  4. 4

    Biftek ozdobujeme kolieskami natvrdo uvarených vajec, rajčinou a petržlenovou vňaťou. Podávame s čerstvými hriankami, ktoré potrieme cesnakom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia