Mexický vánok

redakcia - fotkaredakcia, 14. septembra 2009
60 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Postup

  1. 1

    Kuracie stehná vykostíme a nakrájame na rezance. Mäso dáme do misky, pridáme trochu čili, 3 PL oleja, soľ, mleté korenie a mletú papriku.

  2. 2

    Všetko dobre premiešame a necháme 2 hodiny odstáť. Pór aj papriku očistíme a nakrájame na tenké rezance.

  3. 3

    Do panvice dáme PL oleja, pokrájané mäso urestujeme, pridáme papriku, pór a podlejeme vodou.

  4. 4

    10 minút pred dokončením pridáme 4 PL kečupu a 3 PL tatárskej omáčky. Dobre premiešame a necháme ešte 15 minút popražiť.

  5. 5

    Podávame s ryžou alebo zemiakmi.

Diskusia k receptu