60 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie stehná vykostíme a nakrájame na rezance. Mäso dáme do misky, pridáme trochu čili, 3 PL oleja, soľ, mleté korenie a mletú papriku.
- 2
Všetko dobre premiešame a necháme 2 hodiny odstáť. Pór aj papriku očistíme a nakrájame na tenké rezance.
- 3
Do panvice dáme PL oleja, pokrájané mäso urestujeme, pridáme papriku, pór a podlejeme vodou.
- 4
10 minút pred dokončením pridáme 4 PL kečupu a 3 PL tatárskej omáčky. Dobre premiešame a necháme ešte 15 minút popražiť.
- 5
Podávame s ryžou alebo zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu