Rýchly, jednoduchý a veľmi chutný.
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. (penne, farfale, fusilli)
- 2
Cibuľu očístíme, nakrájame na kúsky, opražíme na panvici s olejom z tuniaka. Pridáme tuniaka z konzervy (olej z konzervy použijeme podľa chuti, aby jedlo nebolo príliž mastné). K tuniakovi dáme rozpustiť 3 - 4 trojuholíky taveného syru. Dochutíme kečupom, oregánom, soľou (so soľou opatrne, syr je dostatočne slaný).
- 3
Hotovú zmes dáme na cestoviny a posypeme nastrúhaným syrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu