Divina s orechmi

redakcia - fotkaredakcia, 6. októbra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

8 ks
1 ks
100 g
5 plátkov
100 ml
200 ml
3 PL
2 KL




Postup

  1. 1

    Mäso naklepeme, nasolíme, okoreníme a na teplom oleji prudko opečieme z obidvoch strán. Mäso preložíme do misy z varného skla tak, že na mäso dáme kolieska cibule, pokrájanú klobásu, slaninu a prikryjeme plátkami mäsa.

  2. 2

    Všetko zalejeme omáčkou, ktorú pripravíme tak, že kečup, sladkú smotanu, mleté orechy, soľ, korenie na divinu podľa chuti a cukor zmiešame a nalejeme na mäso.

  3. 3

    Dusíme približne 1,5 hodiny.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia