Kurča po taliansky

redakcia - fotkaredakcia, 25. augusta 2009

Suroviny

2 strúčiky
1 ks
250 ml
1 balenie




Postup

  1. 1

    Kurča umyjeme, osušíme a pokrájame na menšie kúsky. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme roztlačený cesnak, kúsky kurčaťa a opražíme.

  2. 2

    Osolíme a zakryté dusíme 15 minút.

  3. 3

    Potom pridáme maslo, papriku, korenie, worcesterskú omáčku a kečup. Premiešame, ak treba podlejeme vodou, zakryjeme a dusíme domäkka.

  4. 4

    Smotanu rozmiešame s troškou cukru, 2–3 PL hladkej múky a rajčinovým pretlakom. Vylejeme na mäso a krátko povaríme.

  5. 5

    Špagety uvaríme, dáme na misu, polejeme ich šťavou a navrch poukladáme kúsky kurčaťa.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia