Recepty, kde je čili
Domáce utopence
Najdôležitejšie pri tomto recepte sú špekáčiky, aby
boli čo najkvalitnejšie, s vysokým podielom mäsa.
Najprv pripravíme...
Fish and chips s cibuľovým čatní
Vykosteného kapra bez kože nakrájame na hranolčeky, osolíme, okoreníme a obalíme v cestíčku
z vody, ...
Čokoládová pena s pomarančovým čatní
Smotanu na šľahanie spolu s metličkami, ktorými ju budeme šľahať,
dáme do mrazničky. Bude tam...
Hovädzie rebrá s ostrou kimči zeleninou
Fermentovanú kimči zeleninu musíme
pripraviť niekoľko dní vopred. Pekinskú
kapustu umyjeme a nakrájame asi na
5 cm kúsky, ...
Kráľovské krevety s cesnakom
Kráľovské krevety s cesnakom v
maslovej omáčke s príchuťou čili,
to je pekné, jednoduché, chutné a
rýchle jedlo!...
Tarhoňa s čili papričkou a príchuťou Maroka
Tarhoňa - cestovina v tvare perly. Rímska rasca, zázvor a paprika tomuto receptu dodávajú marockú príchuť s príjemnou vôňou a svetlou farbou s exotickým nádychom....
Kuracie stehná v syrovej kruste
Viete, čo robia umelci v čase korony? Napríklad varia takéto vynikajúce jedlá.
Pikantné muffiny s hrozienkami a čokoládovou polevou
Všetky suroviny na cesto zmiešame. Cestom naplníme muffinové košíčky do troch štvrtín.
Grilovaná panenka so zemiakovými dolkami
Dolky: Zemiaky uvaríme v šupke. Vychladnuté zemiaky ošúpeme, nastrúhame, pridáme múku, prelisovaný cesnak,...
Jahňacie stehno v lístkovom batôžku s hráškovým pyré
Jahňacie stehno osolíme, okoreníme, vložíme do vákuovacieho
vrecka, vložíme maslo, tymian
a zavákuujeme. Dáme...
Pomaly pečené rebrá s barbeque omáčkou
Cibuľu nakrájame najdrobnejšie, ako
sa dá, a smažíme ju na oleji 4–5 minút,
až kým nezmäkne....
Plnená panenka podľa Karin Majtánovej
V tomto videu nám Miss Slovensko 1993, Karin Majtánová, pripravila rolády z bravčovej panenky s...
Pikantný cícerový „tataráčik“
Máte radi tatarák? A už ste skúšali aj bezmäsitý, napríklad cícerový? Rozhodne si ho urobte...

Domáce utopence
Najdôležitejšie pri tomto recepte sú špekáčiky, aby boli čo najkvalitnejšie, s vysokým podielom mäsa. Najprv pripravíme...

Fish and chips s cibuľovým čatní
Vykosteného kapra bez kože nakrájame na hranolčeky, osolíme, okoreníme a obalíme v cestíčku z vody, ...

Čokoládová pena s pomarančovým čatní
Smotanu na šľahanie spolu s metličkami, ktorými ju budeme šľahať, dáme do mrazničky. Bude tam...

Hovädzie rebrá s ostrou kimči zeleninou
Fermentovanú kimči zeleninu musíme pripraviť niekoľko dní vopred. Pekinskú kapustu umyjeme a nakrájame asi na 5 cm kúsky, ...

Kráľovské krevety s cesnakom
Kráľovské krevety s cesnakom v maslovej omáčke s príchuťou čili, to je pekné, jednoduché, chutné a rýchle jedlo!...

Tarhoňa s čili papričkou a príchuťou Maroka
Tarhoňa - cestovina v tvare perly. Rímska rasca, zázvor a paprika tomuto receptu dodávajú marockú príchuť s príjemnou vôňou a svetlou farbou s exotickým nádychom....

Kuracie stehná v syrovej kruste
Viete, čo robia umelci v čase korony? Napríklad varia takéto vynikajúce jedlá.

Pikantné muffiny s hrozienkami a čokoládovou polevou
Všetky suroviny na cesto zmiešame. Cestom naplníme muffinové košíčky do troch štvrtín.

Grilovaná panenka so zemiakovými dolkami
Dolky: Zemiaky uvaríme v šupke. Vychladnuté zemiaky ošúpeme, nastrúhame, pridáme múku, prelisovaný cesnak,...

Jahňacie stehno v lístkovom batôžku s hráškovým pyré
Jahňacie stehno osolíme, okoreníme, vložíme do vákuovacieho vrecka, vložíme maslo, tymian a zavákuujeme. Dáme...

Pomaly pečené rebrá s barbeque omáčkou
Cibuľu nakrájame najdrobnejšie, ako sa dá, a smažíme ju na oleji 4–5 minút, až kým nezmäkne....

Plnená panenka podľa Karin Majtánovej
V tomto videu nám Miss Slovensko 1993, Karin Majtánová, pripravila rolády z bravčovej panenky s...

Pikantný cícerový „tataráčik“
Máte radi tatarák? A už ste skúšali aj bezmäsitý, napríklad cícerový? Rozhodne si ho urobte...