Recepty, kde je bravčové kože
	
	
       
 
	          
	            Domáce jaternice
	          
  „Hurky“ nemajú byť plané,  a aby to tak nebolo,  netreba šetriť mäsom,  malo by... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Huspeninka ako žiadna iná
	          
  Keď som si hľadala recept na huspeninu,  ktorú mám rada,  mňam,   tak na... 
        
      
    
	
	
       
 
	          
	            Huspenina s kyslou cibuľou a praclíkom
	          
  V studenej vode umyjeme bravčové
koleno,  paprčky a kože.  Dáme ich
variť do studenej vody a privedieme... 
        
      
    
	
	
       
 
	          
	            Bravčová koža a kuracie prsia 
	          
  Tento recept sa zrodil vďaka šošovicovej polievke.  Mal so veľkú chuť na šošovicovú 
polievku s klasickým... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Terina z bravčového kolena 
	          
  Prišiel čas z dobrôt zimnej zabíjačky,  rozhodla som sa miesto tradičnej tlačenky alebo 
huspeniny pripraviť niečo... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Seriál na pokračovanie - diel II. Hydinová tlačenka
	          
  Táto tlačenka nie je náročná na výrobu,  ale na skúsenosti.  Ona potvora sa totiž rada... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Seriál na pokračovanie. Diel I. Tlačenka z nasoleného mäsa
	          
  Recepty som nevymyslel sám ale inšpiroval som sa knihami a starými majstrami mäsiarmi 
a rokmi som sa... 
        
      
    
	
	
       
 
	          
	            Zavárané mäso
	          
  Zavarané mäso robime čo si pamätám.  Najprv do masti,  potom do pohárov a už roky... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Lahôdková tlačenka z dvoch druhov mäska 
	          
  Viackrát som doma v paneláku robila tlačenku.  Blíži sa Veľká noc a rada by som mala... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Pytliacka paštéta
	          
  Dnes keď si prečíta človek zloženie kupenskej paštéty naskakuje husia koža...  mechanicky 
separované mäso, ... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Tlačenka z diviaka
	          
  K výrobe tejto dobrej tlačenky ma inšpirovala moja švagrinka,  ďakujem jej. 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Huspenina 
	          
  Huspeninu sme varili pred troma dňami...  už tri dni rozmýšľam,  či recept pridám alebo nie...... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Moja huspenina 
	          
  Veľmi obľúbená v tomto čase. všetci ju máme radi s dobrým domácim chlebíkom a 
cibuľkovým šalátom...... 
        
      
    
	
	
       
 
	          
	            Huspenina z kapra
	          
  Kapra vykostíme a rozkrojíme na 4 časti.  Do vody dáme soľ,  hlavu z kapra, ... 
        
      
    
	
	
       
 
	          
	            Huspenina mojej mamky 
	          
  V 90 DD, sa môže použiť v bielkovinový deň aj , ako obed a večeru... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Jaternicová kaša 
	          
  Pre svoju potrebu urobíme len z krupov a nedávame do čriev, ale do sáčkov a mrazíme a... 
        
      
    
	
	
       
 
	          
	            Huspenina 
	          
  Všetky suroviny som umyla. Kožky som znovu zrolovala, tak ako som ich kúpila. Do kuchty som dala... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Huspenina z údeného na Somogyiho spôsob
	          
  Tento recept mám z Madarska,  osobne som ho ešte nerobila,  ale poskytla som ho v... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Studenina 
	          
  Prečítala som si v receptoch a  v tomto týždni je už studenina uvedená. Nevzdala som sa,... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Tlačenka ako ju robil môj starý otec
	          
  musím reagovať na recept "domáca tlačenka",  kde autor varí maso so zeleninou,  bobkovým listom ...... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Hurky a grejzupa 
	          
  Pridávam recept na (pre mňa) niečo vynikajúce a keďže nie vždy sa dajú zohnať všetky potrebné suroviny,... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Domáca bravčová tlačenka 
	          
  Opäť vám sem pridám niečo originál domáce,  veľmi chutné,  krásne voňavé. 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Domáca tlačenka
	          
  Mäso a kože umyjeme a vložíme do hrnca variť (nesolíme).  Uvaríme do mäkka,  vyberieme a... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Fašiangová bravčová huspenina
	          
  Mäso,  nožičky a kože vložíme do hrnca a varíme na miernom ohni približne 6 až 7... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Huspenina
	          
  Paprčky,  kožu a kus hlavy vložíme do vriacej octovej vody,  ktorá by mala mäso prekrývať... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Pravá zabíjačková tlačenka
	          
  Mäso z hlavy,  koleno,  jazyk a srdce uvaríme spolu s kožami v malom množstve vody... 
        
      
    
	
       
 
	          
	            Moravské jaternice
	          
  Bravčovú hlavu uvaríme,  vykostíme a pokrájame na kocky.  Kože uvaríme osobitne domäkka.  Uvarené kože
a... 
        
      
      

Domáce jaternice
„Hurky“ nemajú byť plané, a aby to tak nebolo, netreba šetriť mäsom, malo by...

Huspeninka ako žiadna iná
Keď som si hľadala recept na huspeninu, ktorú mám rada, mňam, tak na...

Huspenina s kyslou cibuľou a praclíkom
V studenej vode umyjeme bravčové koleno, paprčky a kože. Dáme ich variť do studenej vody a privedieme...

Bravčová koža a kuracie prsia
Tento recept sa zrodil vďaka šošovicovej polievke. Mal so veľkú chuť na šošovicovú polievku s klasickým...

Terina z bravčového kolena
Prišiel čas z dobrôt zimnej zabíjačky, rozhodla som sa miesto tradičnej tlačenky alebo huspeniny pripraviť niečo...

Seriál na pokračovanie - diel II. Hydinová tlačenka
Táto tlačenka nie je náročná na výrobu, ale na skúsenosti. Ona potvora sa totiž rada...

Seriál na pokračovanie. Diel I. Tlačenka z nasoleného mäsa
Recepty som nevymyslel sám ale inšpiroval som sa knihami a starými majstrami mäsiarmi a rokmi som sa...

Zavárané mäso
Zavarané mäso robime čo si pamätám. Najprv do masti, potom do pohárov a už roky...

Lahôdková tlačenka z dvoch druhov mäska
Viackrát som doma v paneláku robila tlačenku. Blíži sa Veľká noc a rada by som mala...

Pytliacka paštéta
Dnes keď si prečíta človek zloženie kupenskej paštéty naskakuje husia koža... mechanicky separované mäso, ...

Tlačenka z diviaka
K výrobe tejto dobrej tlačenky ma inšpirovala moja švagrinka, ďakujem jej.

Huspenina
Huspeninu sme varili pred troma dňami... už tri dni rozmýšľam, či recept pridám alebo nie......

Moja huspenina
Veľmi obľúbená v tomto čase. všetci ju máme radi s dobrým domácim chlebíkom a cibuľkovým šalátom......

Huspenina z kapra
Kapra vykostíme a rozkrojíme na 4 časti. Do vody dáme soľ, hlavu z kapra, ...

Huspenina mojej mamky
V 90 DD, sa môže použiť v bielkovinový deň aj , ako obed a večeru...

Jaternicová kaša
Pre svoju potrebu urobíme len z krupov a nedávame do čriev, ale do sáčkov a mrazíme a...

Huspenina
Všetky suroviny som umyla. Kožky som znovu zrolovala, tak ako som ich kúpila. Do kuchty som dala...

Huspenina z údeného na Somogyiho spôsob
Tento recept mám z Madarska, osobne som ho ešte nerobila, ale poskytla som ho v...

Studenina
Prečítala som si v receptoch a v tomto týždni je už studenina uvedená. Nevzdala som sa,...

Tlačenka ako ju robil môj starý otec
musím reagovať na recept "domáca tlačenka", kde autor varí maso so zeleninou, bobkovým listom ......

Hurky a grejzupa
Pridávam recept na (pre mňa) niečo vynikajúce a keďže nie vždy sa dajú zohnať všetky potrebné suroviny,...

Domáca bravčová tlačenka
Opäť vám sem pridám niečo originál domáce, veľmi chutné, krásne voňavé.

Domáca tlačenka
Mäso a kože umyjeme a vložíme do hrnca variť (nesolíme). Uvaríme do mäkka, vyberieme a...

Fašiangová bravčová huspenina
Mäso, nožičky a kože vložíme do hrnca a varíme na miernom ohni približne 6 až 7...

Huspenina
Paprčky, kožu a kus hlavy vložíme do vriacej octovej vody, ktorá by mala mäso prekrývať...

Pravá zabíjačková tlačenka
Mäso z hlavy, koleno, jazyk a srdce uvaríme spolu s kožami v malom množstve vody...

Moravské jaternice
Bravčovú hlavu uvaríme, vykostíme a pokrájame na kocky. Kože uvaríme osobitne domäkka. Uvarené kože a...
 Suroviny
Suroviny Mäso
Mäso Zelenina+ strukoviny
Zelenina+ strukoviny Ovocie
Ovocie Mliečne +syry
Mliečne +syry Cestoviny +prílohy
Cestoviny +prílohy Ryby
Ryby Huby
Huby Orechy+ semienka
Orechy+ semienka Bylinky+ koreniny
Bylinky+ koreniny Sladkosti+ pochutiny
Sladkosti+ pochutiny Tekutiny
Tekutiny Oleje
Oleje