Hubový „prát“ s kačacími pečienkami
Peter Petráš
executive chef reštaurácií Flamender v Bratislave , 9. augusta 2016
executive chef reštaurácií Flamender v Bratislave , 9. augusta 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
240 minút
príprava
príprava
35 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
200 g (alebo hydinové) |
|
500 g mix |
|
25 g |
|
3 g |
|
3 g |
|
160 g |
|
10 g |
|
100 g (alebo ryža) |
|
200 g (alebo teľacia či bravčová) |
|
350 g prerastená |
|
Postup
-
1
V litri osolenej vody varíme štyri hodiny kože. Na posledných dvadsať minút pridáme nakrájané huby.
- 2
Mäkké kože, surovú pečeň, huby a cesnak zomelieme. Dochutíme korením, majoránom, maslom, primiešame uvarené krúpy.
- 3
Preložíme do vymasteného pekáča vyloženého plátkami slaniny. Pečieme 35 minút pri 170 °C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu