Hubový „prát“ s kačacími pečienkami

Peter Petráš
executive chef reštaurácií Flamender v Bratislave , 9. augusta 2016
Hubový „prát“ s kačacími pečienkami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
240 minút
príprava
35 minút
na 170 °C

Suroviny

200 g (alebo hydinové)
500 g mix
25 g
3 g
3 g
160 g
10 g
100 g (alebo ryža)
200 g (alebo teľacia či bravčová)
350 g prerastená




Postup

  1. 1

    V litri osolenej vody varíme štyri hodiny kože. Na posledných dvadsať minút pridáme nakrájané huby.

  2. 2

    Mäkké kože, surovú pečeň, huby a cesnak zomelieme. Dochutíme korením, majoránom, maslom, primiešame uvarené krúpy.

  3. 3

    Preložíme do vymasteného pekáča vyloženého plátkami slaniny. Pečieme 35 minút pri 170 °C.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia