Moja huspenina fotorecept

izabella929 - fotkaizabella929, 8. januára 2013

Veľmi obľúbená v tomto čase..všetci ju máme radi s dobrým domácim chlebíkom a cibuľkovým šalátom...

6
porcií
10 minút
príprava
300 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 kg
600 g
1/2 kg
1/2 kg
1 ks
1 ks
1 ks
6 strúčikov
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bravčové koleno, nožičku, kože aj odrezky som poriadne umyla a prepláchla studenou vodou..očistila zeleninu, cibuľu, cesnak pridala aj zo šupkou, iba som ho umyla...

    Moja huspenina (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    uložila do veľkého hrnca mäso aj zeleninu a zaliala studenou vodou...pridala som koreniny...varila som na malom plyne 5 hodín...počas varenia som zberala penu...

    Moja huspenina (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Uvarené mäsko po 5 hodinách pomalého varenia , oberiem od kostí, pokrájam na menšie kúsky..ma dno misky uložím koliesko uvareného vajíčka, mrkvičku uvarenú pokrájam na tenké pásy a pridávam aj sušené lity zeleru..uložím na to kúsky mäsa a koží, zalejem vývarom a nechám v studenej špajzi vychladnúť...po vychladnutí oberiem z vrchu masť ..pred konzumáciou prevrátim obsah misky na plytký tanier, obložím pokrájanou cibuľkou,ktorú som postriekala octom, posypem červenou paprikou...

    Moja huspenina (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    všetko hotové a prajem dobrú chuť..

    Moja huspenina (fotorecept) - obrázok 4
Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Desiata, Olovrant, Predjedlá, Večera, Varené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
@frezia
Akože v nedohľadne !!! Len pekne tu huspeninku navar. Mám rád v nej len čisté mäsko bez kože, naspodok taniera čerstvo pretlačený cesnak a zaliať precedeným vývarom. Prídeme v hojnom počte - oznám termín .
Izabelka ja ju síce nemusím, ale zato môj chlap áno, priznám sa, že huspeninu som zatiaľ ešte nerobila, vďaka za super postup, teraz už viem ako na ňu:)
Izabelko, na FBčku máš úúúúúúúspech!!!! Sú "lajky".