Bielok

Energia 215 KJ
Kalórie 51,4 kcal2.57%
* bielok - nutričné hodnoty pre 100g

Recepty, kde je bielok

prazdny

Anjelský koláč

Koláče

Tento koláčik ma oslovil preto, lebo vyzera chutne, mam rada kremove koláče. Rada ho pečiem...

prazdny

Hlávková kapusta s mäsom

Bravčové mäso

Mäso nakrájané na rezance naložíme do zmesi zo sójovej omáčky, trochy vody, bielku a škrobovej...

prazdny

Odpaľované kôpky plnené sladkým alebo slaným krémom

Dezerty

Vodu s maslom dáme variť a keď vrie, pridáme múku. Necháme vychladnúť a primiešame vajcia....

prazdny

Medovníkový Betlehém

Koláče

Pečenie Betlehému k vianočným sviatkom patrí k mojim každoročným rituálom. Začínala som veľmi veľmi opatrne a...

prazdny

Tradičné vianočné medovníky

Koláče

Najprv spolu dobre premiešame sypké ingrediencie. Až potom pridáme zvyšné časti, vymiesime cesto, prikryjeme...

prazdny

Vianočné medovníčky

Koláče

Medovníčky na každé Vianoce, pre krásu, vôňu i lahodnú chuť. Recept pochádza z časopisu...

prazdny

Domáci marcipán

Dezerty

Vynikajúci na prípravu rôznych vianočných cukroviniek.

prazdny

Vianočný koláč

Koláče

Vianočný koláč pre tých čo nechcú pribrať a strážia si cholesterol.

prazdny

Grilovaný tuniak s bylinkovou krustou

Hlavné jedlá

Najprv si pripravíme zemiaky. Očistené a pokrájané dáme variť kým nezmäknú. Tuniaka potrieme tekvicovým olejom,...

prazdny

Citrusový sorbet

Dezerty

Cukor s 5 PL vody zvaríme na sirup a necháme ho vychladnúť. Do vychladnutého sirupu dáme...

prazdny

Mandľové hríbiky

Koláče

Tak tento recept pripomína úplne ale úplne Vianoce, teda aspoň mne. A ani sa nepečie,...

prazdny

Biele piškótové makové rezy

Koláče

Práškový a vanilkový cukor, žĺtky, maslo, prášok do pečiva, šťavu a kôru z...

prazdny

Rakvičky

Dezerty

Rakvičky sú zaujímavou alternatívou rezov a zákuskov. Lákavo vyzerajú a vynikajúco chutia!

prazdny

Medovníčky

Koláče

Recept na tieto medovníčky som získala od "ozajstnej" medovníkarky - medovníčky sú hneď mäkké a vydržia tak...

prazdny

Lekvárové perky

Dezerty

Spi dieťatko, spiže, mamka varí slíže. Syrové, makové, perky lekvárové. Takto...

prazdny

Ovocné pokušenie

Dezerty

Varí: Branislav Križan, šéfkuchár hotela Matyšák v Bratislave