40
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
15 minút
na 150 °C
na 150 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny na cesto zmiesime,rozdelíme na 2 časti,do jednej pridáme kakao a dáme do chladu na 20 min. Biele cesto rozvaľkáme ,potrieme plnkou ,z kakaového si spravíme " šulec" a položíme na plnku a spolu s bielym cestom stočíme do rolády. Krájame asi 0,5cm kolieska ,ktoré poukladáme na plech s papierom na pečenie a upečieme.
- 2
Plnka: Bielok vyšľaháme s kryštálovým cukrom do tuhej peny a pridáme kokos.30
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Spracujeme cesto a pomocou pištole striekáme na plech keksíky.Pečieme asi 15-20 minút.
Keksíky kokosové: 2 HR hl.múka-1 HR kokos.múčky-3 PL prášk.cukru-270 masla-1 čl.PDP-1 vaniliový cukor-1 vajce-1 čl.kakaa.
Vypracujeme cesto-rozdelíme-do jednej polovice zapracujeme kakao.Pečieme asi 15 minút.Hotové pofrkáme čokoládou.
3.pečením sa rozrástli na trojnásobok a teda potom boli veľmi veľké na konzumáciu...rozrezávala som ich potom ešte na 4 časti
...na akú hrúbku rozvaľkám cesto?...a netreba dať už roládu ešte stuhnúť...