Foto: enge149
tento náš puding patrí medzi najobľúbenejšie aj najrýchlejšie múčniky,je veľmi dobrý kedykoľvek ponúknuť aj hostí
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
mlieko 5 dcl necháme zovrieť,odstavíme zo sporáka a vlejeme vopred pripravenú zmes s pudingom
- 2
1 dcl mlieka si medzitým ako nám zovrie ostatné mlieko rozmiešame s pudingovým práškom a s 1 /domácim/žĺtkom
- 3
za stáleho miešania pridáme do mlieka a varíme asi 3 minúty tak,aby nám puding pomaly vrel,hotový puding nalejeme do misiek opláchnutých studenou vodou/mali by byť 4 porcie/,keď sa vychladne ozdobíme penou,ktorú si pripravíme z bielka,cukru,ovocnej a citr.šťavy v mixéri vyšľaháme na tuhú penu,nakoniec ešte dozdobíme čokoládou a ovocím
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu