Verné srdiečka

redakcia - fotkaredakcia, 4. februára 2010
15 minút
príprava
20 minút
na 130 °C

Postup

  1. 1

    Na dosku preosejeme práškový cukor, pridáme nastrúhanú čokoládu, mandle, mleté korenie a bielok. Primiešame marmeládu podľa chuti a zapracujeme to do cesta. Ak je cesto príliš riedke, môžeme pre zahustenie pridať strúhané mandle a práškový cukor.

  2. 2

    Cesto vyvaľkáme na 3 mm hrubý plát, z ktorého vykrajujeme srdiečka. Preložíme ich na papierom vyložený plech a potrieme bielkom. Vložíme do rúry rozohriatej na 130 stupňov Celzia a pomaly sušíme asi 20 minút.

  3. 3

    Usušené srdiečka obaľujeme v práškovom cukre a na doske ich necháme úplne vychladnúť.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha