Postup
- 
                                                    1
                                                    
Čokoládu zmiešame s pokrmovým tukom a vo vodnom kúpeli necháme rozpustiť. Necháme chvíľku vychladnúť a malou lyžičkou čokoládu nalievame do papierových košíčkov. Čokoládu necháme stuhnúť a medzitým si pripravíme sneh.
- 2
 Cukor zmiešame s vodou v kastróliku a necháme ho chvíľu povariť. Potom ho necháme chvíľu vychladnúť. Bielok vyšľaháme do hustého snehu a začneme k nemu nalievať chladný cukrový roztok. Roztok by nemal byť príliš horúci, inak začnú bielky rednúť.
- 3
 Husté bielky preložíme do cukrárskeho vrecka s trubičkou. Do košíčkov na čokoládu dáme malou lyžičkou lekvár a naň nastriekame sneh. Necháme ho čiastočne stuhnúť a prelejeme bielou čokoládou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


Diskusia k receptu