Bazalka

Energia 71.13 KJ
Kalórie 17,0 kcal0.85%
Sacharidy 3,30 g1.43%
Cukor 0,00 g0%
Vláknina 1,70 g7.08%
Tuky 0,00 g0%
Mastné 0,00 g0%
* bazalka - nutričné hodnoty pre 100g

Recepty, kde je bazalka

prazdny

Cuketové lasagne

Hovädzie mäso

V tomto recepte nahrádzam lasagne cuketami, najlepšie je využiť ešte mladé cuketky...

prazdny

Zaúdené ratatouille Kamado Joe

Bezmäsité jedlá

Odkedy sme sa presťahovali, priatelia, tak v mojej kuchyni sa sporák a rúra ešte nezapli. Všetko čo varíme, varíme na keramickom grile na terase....

prazdny

Kuracie prsia so syrovou omáčkou

Kuracie mäso

Mäso pokrájame na kocky a opražíme ho na oleji. Odporúčam variť v hrnci. Keď je...

prazdny

Cuketové placky s bravčovými kúskami

Bravčové mäso

Mäso nakrájame na rezance alebo kocky. Dáme ho na rozohriaty olej a sprudka opečieme. Keď...

prazdny

Marinované pečené zemiaky s kuracím mäsom z jedného plechu

Kuracie mäso

Výborné jednopekáčové jedlo, ktorého príprava vám zaberie len chvíľku a ušetrí vám v týchto horúčavách aj...

prazdny

Špagety s omáčkou z lúpanej šošovice

Cestoviny

Ľahké, jednoduché a rýchle jedlo, ktoré hravo zvládne každý.

prazdny

Pizza roláda z lístkového cesta

Slané chuťovky

Domáca pizza omáčka: Ošúpané paradajky rozmixujeme s čerstvou bazalkou, cesnakom, soľou, mletým čiernym korením,...

prazdny

Uzavretá pizza

Bezmäsité jedlá

Skvelé slané múčne jedlo trocha v inej podobe. Kombinácia syra, cesnaku, masla a bazalky je jednoducho úžasná!...

prazdny

Gnocchi s pestom z medvedieho cesnaku a opečenými paradajkami

Cestoviny

V panvici na olivovom oleji opečieme rozpolené cherry paradajky, zakvapneme bielym vínom a zalejeme smotanou, ochutíme...

prazdny

Domáca pizza

Hlavné jedlá

V miske zmiešame vlažné mlieko s cukrom a droždím. Necháme vzísť kvások (trvá to asi 5...

prazdny

Polievka z pečených paradajok

Bezmäsité jedlá

Konečne som vyšperkovala tento recept k mojej spokojnosti, keďže paradajkovú polievku milujem, ale nikdy som nebola úplne spokojná s výsledkom....

prazdny

Zapečené gnocchi

Kuracie mäso

trošku som pozmenil, vylepšil moj iný recept

prazdny

Aromatický kurací šalát

Kuracie mäso

Vyskúšajte si pripraviť netradičný kurací šalát, špecialitu z londýnskych reštaurácií.

prazdny

Medová marináda na kuracie mäso

Kuracie mäso

Všetky suroviny na marinádu spolu dobre premiešame. Mäso vložíme do marinády a necháme postáť.

prazdny

Domáce minipizze

Hlavné jedlá

Super domáca pizza, zábava pre celú rodinu.

prazdny

Fašírkové vege guľky v paradajkovej omáčke

Bezmäsité jedlá

Tradičný recept v netradičnej bezmäsitej úprave zachutí každému. Navyše je hotový raz - dva.

prazdny

Studená polievka gazpacho s plneným posúchom

Bezmäsité jedlá

Posúch: Múku preosejeme do misy, do prostriedku pridáme rozdrobené droždie, cukor, soľ a zalejeme...

prazdny

Rýchle Tofu s cestovinami

Cestoviny

Odľahčite si svoj jedálniček! S novinkou LUNTER Tofu na panvicu Toscana môžete mať chutné a zdravé jedlo...

prazdny

Šesť skvelých drinkov na silvestrovskú oslavu

Nápoje

Oslávte záver roka s niektorým z týchto miešaných nápojov!...

prazdny

Polievka z maslovej tekvice

Bezmäsité jedlá

Na zohriatom oleji orestujeme na kolieska nakrájaný pór, po niekoľkých minútach pridáme cesnak a tekvicu...

prazdny

Cestoviny so sušenou zeleninou

Cestoviny

Zapečené cestoviny so sušenými paradajkami, sušenou paprikou, salámou a syrom.

prazdny

Penne s nivovou omáčkou, šampiňónmi a špenátom

Cestoviny

Pridávam recept na skvelé cestoviny so syrovou omáčkou doplnené o šampiňóny a baby špenát.

prazdny

Pizza slimáky

Raňajky

Sú jednoduché, celkom rýchlo hotové a fantasticky chutné. Výborne sa hodia na desiatu do školy...

prazdny

Cestoviny s Tofu a pestom

Cestoviny

Vyskúšajte sýte cestoviny s LUNTER Tofu a čerstvo pripraveným pestom zo sušených rajčín, určite si pochutíte!

prazdny

Jelenie stehno na hríboch

Hlavné jedlá

Ako jednoducho pripraviť jelenie mäso tak, aby vynikla jeho chuť sa dozviete v tomto videu s...

prazdny

Pečený diviak s mrkvovo-hráškovým pyré

Hlavné jedlá

Pozrite si jednoduchý recept na prípravu diviačieho mäsa od Martiny Hustinovej zo Slovenskej poľovníckej komory.