Môj obľúbený grécky šalát
Jana Štrbková
foodblog Medové motúzy, 5. augusta 2024
foodblog Medové motúzy, 5. augusta 2024
Foto: Jana Štrbková
V lete často namiesto klasickej prílohy k mäsu podávam šaláty a tento je môj obľúbený.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame na tenké plátky a zalejeme balzamikovým octom. Odložíme bokom.
- 2
Do šalátovej misy nakrájame paradajky, ošúpanú uhorku, papriku. Pridáme nasekané bylinky, dochutíme soľou a čerstvo zomletým čiernym korením. Premiešame.
- 3
Šalát naaranžujeme na taniere spolu s cibuľou, posypeme olivami, polejeme olivovým olejom a posypeme rozdrobenou fetou.
Tiež zeleninový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu