Prívarok z červenej šošovice a batatov

Bezmäsité jedlá

Šošovicový prívarok trochu inak. Keď pridáte bataty a ochutíte ho indickým korením, budete milo prekvapení,...

Šalát z quinoy, papriky, brokolice a olivového oleja

Bravčové mäso

Papriky opláchneme pod tečúcou vodou, osušíme a ugrilujeme z každej strany. Po ugrilovaní papriky dáme do misky...

Tuniak so šalátom z rias wakame a so sójovo-zázvorovou zálievkou

Hlavné jedlá

Tuniaka opláchneme pod studenou vodou a osušíme kuchynskou utierkou. Osolíme, okoreníme a obalíme vo farebnom...

Sviečkovica s chimichurri omáčkou

Hovädzie mäso

Hovädziu sviečkovicu očistíme a nakrájame na 4 rovnaké kúsky. Na rozpálenom grile ich sprudka opečieme z...

Japonské pirôžky so zeleninovo-koriandrovou plnkou

Cestoviny

Cesto: K múke pridáme toľko vlažnej vody, aby vzniklo kompaktné cesto, ktoré sa bude dať...

Losos so zeleninou, s koriandrovým pestom a ryžovým koláčikom

Hlavné jedlá

Filety lososa osušíme. Rozohrejeme panvicu s olejom. Kožu lososa pomúčime a druhú stranu osolíme. Lososa...

Koriandrové palacinky s údeným lososom a kôprovým dresingom

Hlavné jedlá

Vážia sa na gramy, a predsa dajú jedlu celkom inú chuť, vôňu, vzhľad, ba...

Dusený kel s cícerom

Bezmäsité jedlá

Opäť vám predstavujem moju obľúbenú kombináciu - kel a cícer. V recepte pšeno s kelom a...